24 Април 2024, 04:43 Днес (0) | Вчера (6)

МетЛайф Юръп Лимитид – клон България

МетЛайф Юръп Лимитид – клон България
Адрес: 1404 София, бул. “България” № 51, сграда Б, ет. 6
Тел.: (02) 81 86 200
Факс: (02) 81 86 201
Виж всички клонови мрежи

Личната защита е основна нужда, валидна за всеки, независимо от статус или местоживеене. Да повериш собствената си сигурност и тази на своето семейство на дадена животозастрахователна компания изисква силен кредит на доверие и сериозно обещание от страна на компанията. Като световен лидер в животозастраховането и придобивките за служители, ние предоставяме на локалните ни клиенти широката експертиза и изключителното качество на обслужване на компания от световен ранг, следвайки нашето обещание:

MetLife премахва бариерите пред възможността и увереността да изградиш финансовата си сигурност!

Нашата цел е да увеличим максимално броя и ефективността на каналите, през които това обещание да достигне до възможно най-много хора.

Агентска мрежа: обединяваме таланта и енергията на професионално изградени консултанти, които ежедневно се грижат за нашите клиенти. Консултантите ни притежават нужната експертиза и ресурси, с които ефективно да отговорят на нуждата от защита, и да помогнат на нашите клиенти в предприемането на действия относно истинските приоритети на техния живот.

Банково застраховане: за целостта и разширяването на търговската ни мрежа допринася стабилното ни партньорство с Обединена Българска Банка. Само шест години след създаването си UBB MetLife постигна лидерска позиция на пазара на животозастраховането в България.

Партньорства с небанкови институции: новото сътрудничество между MetLife и Vivacom, за чието установяване компанията приложи водещото си ноухау, е още едно доказателство за нашата решителност да бъдем с хората именно когато най-много се нуждаят от сигурност.

Корпоративни решения: "Войната за таланти" не е просто метафора, а израз на всекидневните усилия на компаниите да задържат своите най-ценни кадри, за да се развива бизнесът им. Нашето решение на това голямо предизвикателство е специално разработената програма Придобивки за служители. Тази програма е инструмент, с който корпоративните ни клиенти могат успешно да привличат, задържат и мотивират своите служители, като им предоставят застрахователно покритие в рамките на разумно и ефективно направена инвестиция.

Внимание към таланта: ние вярваме, че талантите в една компания са основен двигател за нейния растеж. Поставяме акцент върху специфичен начин на мислене, като амбицията за продуктивност, ориентираността към клиента при всяко бизнес решение, стремежът към най-високите възможни резултати и предприемаческата нагласа са ключови елементи. Ние не предлагаме просто дългосрочни възможности за кариера в отдел "Продажби” или "Администрация”  - ние помагаме на нашите таланти да разгърнат потенциала си с премислени обучителни интервенции и включване в проекти, които им дават възможност да  демонстрират и развият качествата си.

Открита комуникация: наша цел е да запознаем хората с ползите от животозастраховането и да им помогнем да  осъзнаят нуждата от защита на стандарта им на живот.  Вярваме, че можем да постигнем този успех и да бъдем предпочитан партньор чрез прозрачност и последователност в комуникацията, която водим с тях.

 "За MetLife ориентираността към клиента е основен принцип и стратегическа опора по пътя към утвърждаването ни като компания от световен ранг. Ключът към това да сме реално ориентирани към клиента, е да мислим и действаме с тази нагласа във всяка една ситуация, проект или комуникация,  от голям или малък мащаб, по повод на която общуваме и работим. И както ни учи съвременната бизнес реалност, добрите намерения и високите корпоративни принципи не са достатъчни. Вслушването в клиентите, постоянното обучаване на служителите, реорганизирането на процесите и непрекъснатото подобряване на продуктите и услугите са задължителни условия за постигане на качествено обслужване.
Всички в MetLife България смятаме, че ориентираността към клиента не е просто добър начин да се прави бизнес. Това е единственият начин да се прави бизнес."

Джордж Цаконас, Генерален Мениджър, MetLife България

НАШИТЕ ВОДЕЩИ ПРИНЦИПИ

    Поставяме клиента в центъра на нашия бизнес
    Извличаме максимума от водещата си позиция на пазара и ключовите си преимущества
    Разрастваме се, стъпвайки на развиващи се пазари и привличайки нови глобални клиенти
    Печелим от мащаб и изграждането на нови възможности за бизнес
    Разпределяме капитала си по пазари, продукти, сегменти и канали с оглед на риска, възвращаемостта и възможността за растеж

 КЛЮЧОВИ ФАКТИ

    Разполагаме с офиси в големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново
    Заедно с акционерното ни дружество с ОББ имаме достъп до портфолио от над 400 000 индивидуални и корпоративни клиенти
    Работим с над 200 служители
    Нареждаме се в топ 5 на животозастрахователния пазар в България

Клонове
Валидни за 16:10 22 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8359
GBP 2.4796 2.4887 2.2843
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив