28 Март 2024, 23:52 Днес (11) | Вчера (12)

Българска компания предложи нова технология за анализ на поведението на потребителите

17 Юли 2014 11:29 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 17 юли 2014, 11:08
Под лиценза на creativecommons

Новата технология позволява на търговските обекти да анализират пълноценно поведението на своите клиенти

Търговските обекти в България и други страни по света ще получат иновативна технология за анализ на поведението на своите клиенти, което ще оптимизира значително дейността им. Нововъведението е част от системата за лоялност Лоякс (Loyax) на българската софтуерна компания Сирма Солюшънс. Платформата е създадена специално за изграждане и поддържане на клиентска лоялност.

С въвеждането на новата си версия тя вече предоставя на бизнеса детайлни отчети и анализ на клиентски данни, целящи да подпомогнат компаниите да разберат нуждите на своите клиенти и да предоставят персонализирани предложения, отговарящи по-добре на изискванията на потребителите. Тези функционалности са допълнително подобрени в новата версия на платформата, за да осигурят на бизнеса подробен анализ и цялостен поглед върху различните клиентски сегменти.

"Новата версия на Лоякс ще осигури на търговците ценни аналитични отчети. Управлението на клиентските данни значително подобрява ефективността на програмите за лоялност и благоприятства изграждането на дълготрайни взаимоотношения между бизнеса и клиентите. Системата за лоялност, разработена от Сирма, предоставя клиентска информация в реално време, което позволява на компаниите да увеличат ефективността на своите лоялни програми и да предоставят на своите клиенти персонализирани предложения, отговарящи на потребителските профили" - заяви по този повод Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Солюшънс.

Аналитичните функционалности на Лоякс включват административни (back - office) отчети, ценен достъп до потребителски данни и детайлен анализ на поведението на клиентите. Платформата предоставя прецизни данни относно клиентски предпочитания, любими места за пазаруване, размер и честота на покупките, време между посещенията, спечелени точки/награди и др. Отчетите съдържат и информация относно демографските профили на клиентите и предоставят възможност за сравнителни анализи за определени периоди.

Лоякс представлява white label платформа за лоялност, която може да бъде изцяло ребрандирана и персонализирана, за да покрива нуждите на различни видове бизнеси, включително молове, търговски вериги, хотели, авиолинии, банки, застрахователни институции и др.

 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив