29 Март 2024, 00:29 Днес (0) | Вчера (11)

ВВС ще бори застрахователните измами с крими сериал

11 Октомври 2012 11:20 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 11 октомври 2012, 11:25
скрийн от трейлъра на филма - cineflixrights.com

Първият епизод на Claimed and Shamed ще бъдат излъчени по BBC One в понеделник, 15-ти октомври

 

Британската информационна агенция ВВС започва избъчването на десетсериен крими сериал, чиито сюжет е базиран върху опити за застрахователни измами.

Герои на филма са инспектори от Службата за борба със застрахователните измами. В напрегнат сюжет, те гонят и аресутват мошеници от всяка ниша на индустирията – от фалшиви жалби по имотни и автомобилни полици, до инсценирани инциденти с домашни любимци, разкрива британският в. „Поуст”.

Така държавната информационна агенция на Обединеното кралство се присъединява към усилията на застрахователната индустрия да пребори зачествяващите опити за имами.

„Мнозина в обществото са убедени, че е лесно да измамиш застрахователя си. Идеята ни е да покажем, че това вече не е толкова лесно постижимо, коментира продуцентът на лентата Ник Кори-Райт.

По думите му в условията на рецесия и поскъпващи вноски по полиците, клиентите са най-силно изкушени да престъпят закона.

Авторите на сериала споделят, че застрахователните измами са се превърнали в епидемия. Вски отделен епизод съдържа кадри с преследване, както и интервюта с експерти и ключови фигури от бранша. Така лентата се превръща в един основен разказ плюс допълнителни истории за застрахователни измами, включително и оригиналните кадри от видеонаблюдение престъпниците.

В първата серия ще бъде разказана историята на измамник, който твърди пред застрахователя си, че е пострадал от пистолет за пирони, без да знае, че е уловен от видеокамера, инсталирана наа случаен бус, която го е хванала в момента, когато сам се наранява.

Вторият епизод е посветен на един от най-големите опити за застрахователна измама в страната, където искът е за милиони лири.

В третия се преплитат две сюжетни линии – на футболист, подал иска, защото вече не може да играе заради травма, който обаче е засечен да разцъква мач с приятели. В другата сюжетна линия затънал в дългове зъболекар се опитва да инсценира смъртта си.

Първият епизод на Claimed and Shamed ще бъдат излъчени по BBC One в понеделник, 15-ти октомври.

 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив