18 Април 2024, 10:54 Днес (2) | Вчера (11)

Днес ще отличат най-добрите застрахователи и пенсионни дружества

30 Май 2018 09:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 30 май 2018, 09:02

За първи път на церемонията ще присъстват и гости от Европа

За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери организират връчването на престижните годишни награди "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината”, "Застрахователен брокер на годината” и ще отличат най-добрите компании в сферата на застраховането и пенсионното осигуряване у нас. Наградите, които станаха известни като застрахователните "Оскари”, ще бъдат връчени на официална церемония тази вечер в София.

За първи път на церемонията ще присъстват и гости от Европа. Сред чуждестранните гости се очаква да присъстват Джъстин Рей, зам.- ръководител на департамент "Политики” в Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (EIOPA); Фалко Валкенбург, член на Съвета на директорите на Европейската актюерска асоциация; Киара Сандон, старши съветник по въпросите на политиката в Европейската асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA); проф. Ханс ван Миртен, преподавател по пенсионно право от Университета в Утрехт и др.
Очаква се на тазгодшната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.
Тази година награди ще бъдат връчени в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.
Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

  • Застраховател на годината – Общо застраховане;
  • Застраховател на годината – Животозастраховане;
  • Най-динамично развиващо се застрахователно дружество;
  • Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително задължително пенсионно осигуряване”;
  • Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”;
  • Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество;
  • Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане;
  • Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане;
  • Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество.

Фондация "Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 20-ти пореден път своите специални награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане" и "За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България" на утвърдени професионалисти и мениджъри, лидери в своя сектор.
ИНСМАРКЕТ е медиен партньори на събитието.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 17 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8387
GBP 2.4796 2.4887 2.2891
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив