26 Април 2024, 10:40 Днес (3) | Вчера (14)

Застраховател подписа договор за партньорство с ЦСКА

15 Януари 2021 15:55 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 15 януари 2021, 16:27

Така феновете на червените ще подпомагат финансово любимия си отбор

Застрахователно дружество "Бул инс" АД сключи договор за партньорство с ЦСКА, оповестиха на своя сайт армейците. Според условията на договора червените привърженици ще ползват отстъпка от 5% при сключване на застраховки във всички офиси на дружеството в страната. Така феновете директно ще подпомагат финансово любимия си отбор, понеже  сериозен процент от стойността на застрахователните премии ще влиза в бюджета на клуба. Феновете и застрахователя са се договорили отчисленията в полза на ЦСКА да варират от 10- до 40%. Всички желаещи армейци ще разполагат със специална карта, с която ще могат да ползват застрахователните отстъпки. Картите, на които грее емблемата на клуба, могат вече да се получат във фенмагазина на стадион "Българска армия". Отстъпките за всички видове застраховки са валидни само и единствено, когато са сключени в офисите на застрахователното дружество.

Любопитна подробност е, че като част от своята социална политика "Бул инс" подкрепи и смъртния враг на червените – ФК "Левски”. През октомври м.г. застрахователят обяви, че отново декларира своята подкрепа, подновявайки партньорството си със синия отбор и разширява рамките на рекламното споразумение между двете страни. Всички фенове на ПФК "Левски” вече ползват 5% отстъпка от застраховка "Гражданска отговорност" или Каско в офисите на застрахователя в цялата страна. Всеки фен има членска карта на ПФК "Левски", с която той и членовете на неговото семейство ползват застрахователните отстъпки. Така с  всяка направена застраховка и сините подпомагат любимия си отбор, като отстъпките за тях са: 15% от застраховка КАСКО и 10% от задължителната застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, които се превеждат директно по банковата сметка на ПФК "Левски".

Специално за ИНСМАРКЕТ изпълнителният директор на ЗД "Бул Инс" АД доц. Стоян Проданов потвърди информацията за партньорството и обяви, че компанията му от години подкрепя активно българския спорт и култура. Идеята за отчисленията от застрахователните премии се е родила заради голямата фенска маса, която двата клуба - на ЦСКА и на Левски - имат и възможността привържениците на спорта да бъдат полезни на своите отбори.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 25 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8302
GBP 2.4796 2.4887 2.2756
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив