28 Март 2024, 16:16 Днес (10) | Вчера (12)

Инвестиционен форум ще представи нови възможности за личните спестявания на хората

16 Февруари 2017 09:01 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 16 февруари 2017, 15:52

По време на форума ще бъде обявена класация на най-успешните фондове за договорно управление

  • "Имам спестявания и се чудя къде е най-сигурно и доходоносно да ги вложа."
  • "Искам да обезпеча бъдещето на детето си, но не знам дали доходът ми ще позволи."
  • "Нямам големи възможности, но искам да осигуря финансовата стабилност на семейството си и достойни старини за мен."

Често в разговор с познати обсъждаме как да увеличим доходите си и къде да вложим разумно спестяванията си. Лихвите по депозитите в българските банки са малко над или под 0,5%. Ако имаме спестени пари, които ще ни бъдат нужни в скоро време, вероятно е добре да ги държим в банка. Но ако имаме на депозит средства, които заделяме за пенсии, за образование на децата, както и дългосрочни спестявания на семейството, пропуснатите ползи ще бъдат огромни. Експерти съветват такива пари да бъдат насочени към модерни финансови инструменти, каквито се използват в развитите страни на запад. Сред тях са допълнителното пенсионно осигуряване, инвестиционните застраховки, взаимните фондове и др.

В желанието си да представи тези все още недостатъчно разпознати сред клиентите възможности екипът на електронната медия ИНСМАРКЕТ организира свободна дискусия на тема: "Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания".

Събитието ще се състои на 23 февруари 2017 г. в София, Бизнес център "Капитал форт", зала "Ню Йорк сити" (бул. "Цариградско шосе" 90).

В дискусията ще се включат доказани експерти, които ще предложат най-добрите финансови инструменти на пазара; представители на финансовата сфера; експерти от потребителските огранизации, представители на академичната общност.

Форумът ще бъде открит от г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор. Анализ на финансовите пазари у нас и доколко са защитени спестяванията и инвестициите ще направи г-н Владимир Савов, член на КФН. Сред лекторите са г-жа Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи и председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ЕАД ; г-н Владислав Русев, прокурист на ПОД "Алианц България" АД; г-н Деян Василев, създател и изпълнителен директор на "Моите пари" ООД.

По време на форума ще бъде представена традиционната Годишна класация на взаимните фондове у нас, изготвена от финансовите анализатори на MoitePari.bg. Класацията е базирана на постигната доходност, съобразно поетия риск.

Институционална подкрепа са заявили Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Българската асоциация на личните финансови консултанти, Българска стопанска камара, Българска Фондова Борса.
   
За кого е подходящо събитието:
- За онези, които биха желали да се ориентират във възможните варианти за спестяване и инвестиране, предлагани в момента на нашия пазар;
- За онези, които имат възможност и желание да заделят средства и по този начин да запазят финансовата си стабилност във времето;
- За онези, които искат да обезпечат бъдещето си и това на своето семейство, а също така да си гарантират достойни старини;
- За всички работещи в сферата на финансите – заповядайте, има какво още да научите.

Участие:

Участието във форума е напълно безплатно, с предварителна регистрация в сайта на събитието: http://invest2017.insmarket.eu. Местата са ограничени.

За всеки гост е осигурен подарък-комплимент от организаторите, както и допълнителни изненади.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив