18 Април 2024, 17:55 Днес (10) | Вчера (11)

НАП застрахова свои сгради и имущество в седем града

27 Юли 2018 09:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 27 юли 2018, 09:33

Общата цена за изпълнение на поръчката не може да надвишава сумата от 12 000 лв.

НАП обяви публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет застраховане на административните сгради и имущества на териториалните дирекции на приходното ведомство във Велико Търново и офисите във Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана и Плевен.
Поръчката включва застраховане на административните сгради и имущества на НАП на посочените места.

Имотите ще бъдат застраховани по застраховка "Пожар и природни бедствия" със следното застрахователно покритие: пожар – основно покритие, включително умишлено предизвикан пожар; експлозия, имплозия, буря, ураган, градушка, проливен дъжд, наводнение, паднали дървета и клони вследствие природни бедствия, натрупване на сняг и лед, замръзване, изтичане на вода и пара при аварии на водопроводи и отоплителни инсталации, земетресение, стачки, граждански вълнения, бунтове, размирици, счупване на стъклопакети и табели, злоумишлени действия на трети лица.

Ще бъде сключена и застраховка на компютърна и офис техника срещу пожар /с пламък и без пламък/, късо съединение, свръх напрежение, индукция, както и вредите от действието на вода, пяна или препарати при гасене на пожар, течове от В и К инсталации, кражба чрез взлом, злоумишлени действия на трети лица, кражба, грабеж, земетресение, наводнение.

НАП ще сключи и застраховка на друго оборудване и офис обзавеждане срещу пожар /с пламък и без пламък/, индукция, както и вредите от действието на вода, пяна или препарати при гасене на пожар, течове от ВиК инсталации, кражба чрез взлом, злоумишлени действия на трети лица, кражба, грабеж, земетресение, наводнение.

Застрахователното покритие не включва самоучастие.

Критерий за оценка е  икономически най-изгодната оферта, определена въз основа на критерия за възлагане "най-ниска цена", която се формира от сбора на предложените от участниците размери на застрахователните премии, в това число 2% данък върху застрахователните премии. Печели участникът, предложил най-ниска обща цена за изпълнение на поръчката.

Общата цена за изпълнение на поръчката не може да надвишава сумата от 12 000 лв., с включен 2% данък върху застрахователните премии.

Срокът за изпълнение на поръчката е 24 месеца, считано от началото на 2019 г.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив