29 Март 2024, 08:38 Днес (0) | Вчера (11)

Над 100 майки ще преминат профилактични прегледи чрез кампанията на БАЗБ

31 Май 2018 13:45 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 1 юни 2018, 09:06

Над десет лечебни заведения се включиха в кампанията досега. Остава още месец до финала на инициативата

Общо над сто майки на деца с увреждания ще преминат подробни, обстойни и цялостни профилактични прегледи в цялата страна. Това е възможно благодарение на кампанията на Българската асоциация на застрахователните брокери, Асоциацията на българските застрахователи, шест застрахователни дружества и фондация "Майко Мила", която стартира в края на ноември м.г.  Стойността на прегледите изцяло се покрива от Българската асоциация на застрахователните брокери. Това е първи по рода си мащабен проект за провеждане на медицински прегледи на тези родители, което в дългосрочен план ще ги предпази от появата на непредвидими болести и ще им даде възможността да даряват на децата си грижата и любовта, от които те така се нуждаят.
Остава един месец до края на кампанията, като в нея дотук се включиха над десет лечебни заведения в цялата страна – Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.

Вече има и първи отзиви от майки, преминали прегледите.
Ето част от тях:

Виктория Горина: "Днес минах прегледа. Благодаря много. Стана бързо. Всички бяха много любезни. Вече знам на какво да обърна внимание.”

Божана: "Привет! Ето и мнението ми, за МДЦ Дженерали Закрила, гр. София: нямаше опашки, спокойна обстановка, чисти кабинети. Направено ЕКГ, измерено кръвно налягане, преслушване на бял дроб. Кратък разговор с интернист д-р Влахова за оплаквания или фамилна обремененост в семейството ми. Дадени са ми здравни съвети относно оплакванията ми. Следващата седмица ще се възползвам от ехография на млечни жлези и цитонамазка. Любезни засега във всяко едно отношение. Направихте ми голямо добро! Бъдете благословени! Поздрави!”

Маргарита: "Здравейте, благодаря,за предоставената възможност. Днес направих прегледите в гр. Русе,много добра организация, любезни лекари и мед.сестри. Поздрави!”

Силвия: "Здравейте, минах на преглед на 10.04. Изключително съм Ви благодарна за предоставената възможност. Чакам да ми се обадят за резултата от цитонамазката. Лекарите бяха изключително внимателни.

Организацията на прегледите беше добра. Часовете за прегледите се спазваха. Изпратиха ме допълнително на ендокринолог и невролог. За съжаление ендокринологът откри проблеми с щитовидната жлеза, за които не съм подозирала. Трябва да направя изследвания, за да предприема лечение.
Благодаря Ви за всичко! Желая Ви хубав и усмихнат ден!”

В края на юни предстои да бъдат отчетени крайните резултати.
ИНСМАРКЕТ е партньор на инициативата.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив