28 Март 2024, 18:04 Днес (11) | Вчера (12)

Риск конференция на Кофас ще обсъди дигитализацията и изкуствения интелект

13 Март 2018 15:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 13 март 2018, 14:28

Събитието ще се състои на 12 април в столицата

Шестата ежегодна конференция на Кофас е посветена на актуална тема за дигитализацията и свързаната с това оптимизация на процесите за постигане на все по-голяма ефективност. Конференцията ще се проведе на 12 април в София Тех Парк с тема "Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме управлението". Очаква се събитието да привлече много мениджъри, предприемачи, финансови и риск специалисти и представители на държавни институции.

Пленарните лекции ще започнат с думи от министъра на финансите Владислав Горанов, който ще разкаже за дигиталните финанси в България. Специално участие ще има и Деклан Дали, Изпълнителен директор на Кофас за ЦИЕ, който идва в страната ни специално за конференцията. Програмата включва още две пленарни презентации и три панелни дискусии, посветени на интересни теми, като рискове и перспективи по сектори, изкуствен интелект, пазарите на Китай и Индия, блокчейн и киберсигурност.

Традиционно главният икономист на Кофас Грегорж Шилевич ще направи преглед и анализ на страновите рискове, а Милена Виденова, управител на Кофас България, ще даде горещи данни за рисковете по сектори и съответно за нови възможности.

Сред лекторите, които ще се включат в конференцията и в панелните дискусии, са Ерик Дюма (Ato Strategic), Светлин Пенков (The University of Edinburgh), Мариана Трифонова (ИИП), Ираван Хира (НР), Цветелина Николова (Катаржина Естейт), д-р Петър Велев (Екофарм), Преслав Райков (Forex Capital Markets), Ивайло Иванов (iuvo), Кръстьо Белев, (Българо-Китайска Асоциация за бизнес развитие) и други.

Конференциите на Кофас по управление на риска (Coface Country Risk conferences) се реализират от над 20 години насам в над 20 страни по света. Тези събития са се утвърдили като важни обществено-икономически форуми, на които се дискутират глобални проблеми и се предлагат стратегически решения и нови идеи в областта на икономиката. В България това е шестата поред конференция, като предишните пет преминаха при голям успех.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив