29 Март 2024, 08:31 Днес (0) | Вчера (11)

Стартира записването за конкурса Startup Competition

28 Септември 2016 11:45 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 28 септември 2016, 11:13

За шеста поредна година специализираното изложение ще привлече активния бизнес

"Нови Бизнес Идеи” е конференция, чиято мисия е да развива бизнеса и реализира иновативни идеи. Тази година тя ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември в София. Изложението е насочено към реализиране на нови бизнес идеи в различни браншове, start-ups, управление и развитие на вече установени бизнес модели, обхващащи и добре познатия франчайзинг модел. Фирмите, които се включат в  тазгодишното издание на конференцията ще имат възможност да утвърдят своя бранд, да представят своите продукти и услуги сред широка аудитория, да се срещнат директно със своите потенциални клиенти и бъдещи партньори. "Нови Бизнес Идеи” е  подходяща платформа и за всеки, който иска да създаде нова търговска марка, да се докаже като добър предприемач или да развие действащ бизнес.

Лекторите, поканени тази година са доказали се мениджъри от различни сфери. Те ще споделят своя опит и интересни практики с всички, които се интересуват как да стартират успешно, какви са тънкостите при управлението и развитието на бизнеса. Повече информация за очакваните лектори, може да се намери в сайта Нови Бизнес Идеи.

Организаторите предлагат интересна програма по време на конференцията като основните панели са: предприемачество, стартъпи, франчайзинг , управление на растежа и излизане на нови пазари. Панелът Get Inspired or Get Lost има за цел да покаже, че теорията е едно, а в действителност трябва да имаш широк поглед върху практики от различни сфери и винаги да търсиш най-правилните решения. Вторият панел Startup School ще ви покаже първите стъпки във вашето бизнес начинание, за да избегнете неправилни решения. Franchising панелът се фокусира върху темата за франчайзинг моделите и тяхното развитие. По време на четвъртият панел Growth Management ще научите за  насоките как да расте бизнесът ви и да разширите и инвестирате в своя екип, като най-ценния ви актив. По време на последния панел Start Business Abroad лекторите ще се фокусират върху това как да мислите глобално и да вземете предвид спецификите на съответния пазар, в който навлизате със своята дейност.

За първи път тази година организаторите включват в програмата предизвикателството Startup Competition.  Конкурсът е за всеки, който иска да представи пред широка релевантна публика свое бизнес начинание, да получи насоки за развитие на бизнес идеята си и да почерпи опит от успели бизнес модели.

Форматът е първата стъпка за стартиращите предприемачи, като трите най-добри и иновативни проекти ще получат специално внимание и съвети за тяхното начинание и развитие. Всеки с бизнес идея има право да участва в конкурса до 15 Октомври 2016 г., включително. Конкурсът ще премине през три етапа. Екип съставен от членове на Start It Smart, Franchising.bg , Fly Events, Launchub и други  ще селектира 10-те идеи с най-голям потенциал. На втори етап от 17 до 30 Октомври 2016 ще се проведе онлайн гласуване, като най-високо оценените 3 компании ще презентират пред широката публика на конференцията Нови Бизнес Идеи. 10-те полуфиналисти ще имат право да присъстват на конференцията на 4-ти и 5-ти ноември 2016 г. напълно безплатно. Трима успели български предприемачи от панела Get Inspired or Get Lost ще получат по една от избраните три идеи. Всеки един от тях ще трябва да доразвие и да представи пред публиката какво би променил и запазил в концепцията й.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив