19 Април 2024, 22:31 Днес (10) | Вчера (11)

Телеком кани със застраховки за дома, мобилния телефон и сметката

26 Юли 2018 11:35 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 26 юли 2018, 11:56

Продуктите са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe

Застрахователният брокер на VІVАСОМ кани клиентите си да сключат полици  по три продукта, които са насочени към защита на дома, мобилното устройство и клиентската сметка. VIVACare Home,  VIVACare Phone и  VIVACare допълвят портфолиото на дружеството и обещават на клиентите надеждна защита. И тpитe зacтpaxoвки са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe EAД.

Залагайки на максимата, че нашият дом е нашата крепост, VIVACare Home предлага защита на жилището и имуществото от пожар, природни бедствия, токов удар, кражба и други неприятни инциденти.
Обект на застраховката е недвижимо имущество: масивни или полумасивни сгради – апартамент/къща/вила (без допълнителни пристройки, селскостопански постройки собствено, постоянно обитавано, както и движимо имущество: домашно имущество за обичайна и ежедневна употреба - обзавеждане, дом. електроуреди, климатици и малогабаритни инструменти за лично ползване.
Покрити рискове: пожар, мълния, експлозия, имплозия, падане на пилотирано летателно тяло, негови части или товар; злоумишлени действия на трети лица, вандализъм; буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, тежест при естествено натрупване на сняг и/или лед, измръзване/замръзване; земетресение; изтичане на вода и пара; свличане или срутване на земни пластове и/или действие на подпочвени води; удар от превозно средство, и/или животно, авария с товарни и разтоварни машини; късо съединение и/или токов удар; гражданска отговорност на застрахования за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица в резултат на покрито по полицата застрахователно събитие от пожар и изтичане на вода; други разходи изрично изброени и с посочен лимит в застрахователния сертификат други разходи изрично изброени и с посочен лимит в застрахователния сертификат, кражба чрез взлом за домашно имущество, при условие че се намира на закрито в застрахованото недвижимо имущество, което е осигурено минимум с метални и/или усилени врати и/или решетки и/или заключващи устройства. Застраховката може да бъде сключена без предварителен оглед на имота.
Всички клиенти с домашен телефон от VIVACOM получават услугата на преференциална цена.
Застраховката се предлага в два пакета: основен и стандартен.
При основния пакет лимитът на отговорност за недвижимото имущество е 10 000 лв., за движимото имущество е 2 000 лв.; за кражба е 1 000 лв. и за обезщетяване на трети страни е 500 лв.  Стандартната месечна такса е 3,80 лв, а месечната такса за клиенти с фиксирана гласова услуга е 1,90 лв.
При стандартния пакет  лимитът на отговорност за недвижимото имущество е 20 000 лв., за движимото имущество е 5 000 лв., за кражба е 2 000 лв., за трети страни е 1 000 лв. Стандартната месечна такса е 5,80 лв, а месечната такса за клиенти с фиксирана гласова услуга е 2,90 лв.
VIVACare Home се предлага на всички нови и настоящи клиенти на VIVACOM, които са абонати на фиксирана гласова, Интернет, мобилна или ТВ услуга. Размерът на премията е с включен данък върху застрахователната премия 2%. 

В случай, че изпаднете в непредвидена ситуация, с VIVACare Вашите текущи месечни задължения ще бъдат покрити, за да можете да се съсредоточите върху истински важните неща, обещават от компанията. VIVACare осигурява защита от прекомерни разходи при: безработица, злоупотреба със SIM карта; временна неработоспособност (злополука), за която клиентът ползва отпуск по болест; пълна трайна неработоспособност (злополука), довела до невъзможност за осъществяване на трудова дейност; смърт вследствие на злополука. Премията по този застрахователен продукт е 1,89 лв. на месец. В случай на настъпило застрахователно събитие се изплаща обезщетение във вид на покритие на месечните задължения по застрахованата клиентска сметка в размер на средната сума от предходните три месечни сметки, но не повече от 100 лв./месец.

Третият застрахователен продукт защитава новия мобилен телефон от непредвидени щети. VIVACare Phone  осигурява ремонт или замяна при: случайно счупване, измокряне, пожар, експлозия, мълния, природни бедствия – буря, градушка, пороен дъжд и наводнение, земетресение. Застраховката може да бъде активирана при цена от 1,99 лв. на месец. VIVACare Phone се предлага за съществуващи и нови частни клиенти на мобилна абонаментна услуга на VIVACOM при закупуване на мобилно устройство с нова мобилна абонаментна услуга. Месечните премийни вноски на VIVACare Phone се получават като се умножи месечното тарифно число в размер на 1,55% по цената в брой на крайното мобилно устройство при свободна продажба. Размерът на месечната вноска с включен данък ЗП не може да бъде по-нисък от 1,99лв.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив