28 Март 2024, 14:48 Днес (8) | Вчера (12)

Oracle започва партньорство с българска компания

16 Октомври 2014 10:39 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 16 октомври 2014, 17:13
Под лиценза на creativecommons

Фирма B.A.A.E.R. (Business Alliance America Europe Russia) е най-новият Златен партньор на водещата американска софтуерната компания Oracle в България

Тя беше представена пред бизнес организации и масмедии, в столичния хотел Хилтън. 

Компанията ще акцентира върху някои от най-иновативните сегменти на ИТ услугите за бизнеса, включително т. нар. "управлявани услуги" (managed services), както и отдалечено управление на корпоративни бази данни. Тези консултантски услуги, които тепърва ще навлизат у нас, имат потенциала да оптимизират значително работата на бизнес организациите и да повишат тяхната ефективност.

"Получаването на статут на Златен партньор на Oracle е важно признание за нашия екип от една толкова значима технологична компания и гарантира още по-качественото обслужване на клиентите ни" - заяви Франсоа Ван Льовен, главен изпълнителен директор на B.A.A.E.R, който разказа повече за услугите на алианса и представи партньори от Белгия и Ирландия, участващи в него. Едно от предимствата на бизнес алианса е именно съвместното функциониране на няколко обединени малки компании като една голяма.

B.A.A.E.R. е международен доставчик на технологични и консултантски услуги с фокус върху портфолиото на Oracle, както и за решения в областта на електронното здравеопазване (e-healthcare). Компанията е регистрирана в България като част от международна група, включваща още белгийската ИТ компания ACATS BVBA и руската BAAER Russia. Сред клиентите на групата са водещи финансови институции, телекомуникационни оператори и други организации от различни държави. Ван Льовен акцентира върху развитието на услугите за обработка на големи масиви от данни т.нар. "big data”, както и за значението, което екипът му отдава на сигурността на предлаганите от компанията решения. В тази сфера тя ще предлага пълното портфолио от продукти за превенция и управление на сигурността на Oracle, включително Oracle Key Vault, Oracle Audit Vault и Database Firewall, Oracle Database Vault, Enterprise Management и др.

"Ние се надяваме екипът на B.A.A.E.R. да предостави на своите клиенти висока добавена стойност с предлаганите от него управлявани и консултантски услуги" - посочи Георги Хира, изпълнителен директор на Oracle Bulgaria. Той пожела попътен вятър на новия Златен партньор и добави, че Oracle запазва своя фокус върху развитието на иновациите и продължава да инвестира много в развойна дейност.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив