25 Април 2024, 06:31 Днес (0) | Вчера (12)

Усъвършенстван застрахователен продукт пази средните компании

15 Юни 2015 13:25 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 15 юни 2015, 12:27
thinkstockphotos.com

Премиите се определят върху действителния оборот, а минималната годишна премия се определя годишно

Кофас обяви, че модернизира и променя застрахователните си предложения, като пуска ново под името TradeLiner. Промяната се основава на опита на компанията след пускането на първата глобална оферта за застраховане на плащания преди 15 години и базирана на намерението за по-добра защита на средните компании в реалната икономика.

"Следвайки EasyLiner, който стартира през 2014 г. и се съсредоточи върху малките и средни предприятия, TradeLiner предлага на средните компании решениие да постигнат своите изискваия и очаквания  в условията на гъвкавост, голям брой опции и реактивност, необходими в днесшната бизнес среда. В допълнение с изискването за качество и прозрачност на компании, които продават своята стока и услуги на кредит, Кофас прави важно допълнение към продуктовите си предложения, като част от иновационната си стратегия, започнала преди 3 години”, обясни Патрис Люсян, Директор стратегии и маркетинг на Кофас Груп.

С TradeLiner Кофас скоро ще предлага на компании в 98 страни услуги за защита на бизнеса в случаите на несъстоятелност или забавяне от страна на купувача: предотвратяване на неплащания, събиране вземания и обезщетения.

Новото предложение е създадено, за да улесни компаниите да получат кредитно застраховане и възможността да го управляват по-лесно, в съответствие със своите  търговски цели. Ключова характеристика на продукта е гъвкавостта.
Премиите се определят върху действителния оборот, а  минималната годишна премия се определя годишно, с цел да не се бюджетира излишно.
Ако компания се сблъска с проблеми с паричните потоци като резултат от неплащане, времето за обезщетение може да бъде намалено от пет на четири, три или дори два месеца. Това е една от най-важните характеристики на TradeLiner

TradeLiner предлага покриване на различни видове риск: политически, природни бедствия, авансови плащания към доставчици или продажби на консигнация. Допълнителното покритие TopLiner е добре прието от компаниите след първоначалното му стартиране в края на 2012 г.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив