19 Април 2024, 18:13 Днес (10) | Вчера (11)

Застраховател отбеляза 20-ти рожден ден с благотворителна кауза

05 Декември 2014 18:02 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 28 януари 2015, 11:32

"Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" ще подкрепи с 20 000 лв. "Подкрепяща семейна грижа за деца в риск"

ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” отбеляза 20-та годишнина от основаването си на 1 декември по иновативен и стилен начин. В съзвучие с мисията си - да направи настоящето по-стабилно, а бъдещето – по-сигурно и достойно, под надслов "Пътуване в бъдещето”, едно от водещите животозастрахователни дружества у нас отправи поглед към живота в утрешния ден, към бъдещето, което хората могат да създадат заедно – със споделена креативност и лична отговорност.
"Ние искаме и можем да си позволим днес да празнуваме нашето бъдеще, защото като животозастрахователи знаем много неща за него”, посочи Светла Несторова, изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”. "Знаем, че бъдещето е съвкупността от нашите избори и е лична отговорност на всеки от нас. Знаем, че заедно можем да направим много повече за изненадите в него, отколкото сами. Разбираме ролята на споделеността, съвместността и общността. То ще е такова, каквото го сътворим заедно”, допълни Несторова.

Председателят на Надзорния съвет на ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”- г-н Румен Янчев, припомни накратко постиженията и успехите на дружеството през годините.Той направи ретроспекция на развитието на компанията през годините като подчерта, че само за последните десет години приходите на Булстрад Живот са нараснали близо седем пъти, активите под управление са се увеличили над дванадесет пъти, а изплатените обезщетения от дружеството надхвърлят 100 млн. лв. Към момента компанията се грижи за обезпечаването на спокойствие и сигурност в дългосрочен план на над половин милион клиенти.

От името на акционерите паралел между минало и бъдеще направи д-р Питър Хаген – главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Виена Иншурънс Груп. Като направи обзор на предизвикателствата пред бизнеса през изминалите 20 години, д-р Хаген подчерта, че със сигурност пионерите в Булстрад Живот са притежавали куража да се справят с тях. "Фактът, че празнуваме този юбилей е свидетелство, че в Булстрад Живот работят хора, които имат кураж, високи професионални умения и мотивация”, каза д-р Хаген.”Екипът на дружеството има всичко, което е необходимо – не само да отреагира на бъдещия развой на събитията, но дори повече – да оформя и да създава бъдещето”,  допълни той.

Като социално отговорна компания, ориентирана към хората и тяхното бъдеще, ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” пое ангажимент в подкрепа на деца в неравностойно положение, с който ще разшири обхвата на благотворителните и доброволческите си дейности през 2015 г.
По повод 20 годишния юбилей компанията ще подкрепи с 20 000 лв. "Подкрепяща семейна грижа за деца в риск” за осъществяването на дейности по тази инициатива през 2015 година от Фондация "За нашите деца”. Сертификатът за поетия ангажимент към Фондация "За нашите деца” беше връчен на представителя на фондацията от г-н Кристоф Рат – изпълнителен директор и член на Управителния съвет на ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”.
Изборът на каузата беше подкрепен и от присъстващите – служители, акционери, партньори, представители на застрахователната и банковата индустрия, клиенти, и преди всичко – съмишленици.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив