19 Април 2024, 10:23 Днес (5) | Вчера (11)

Вестник "Застраховател прес" награждава застрахователи

15 Октомври 2014 10:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 15 октомври 2014, 10:04

Седем изявени български застрахователи ще получат знакови отличия за 20-тия рожден ден на медията

Застрахователи - медийни меценати ще получат признание за особени заслуги в развитието на българския медиен пазар.

Седем са изявените български личности, работещи в сферата на застраховането, които на тържествена церемония ще получат знакови отличия.

Поводът е 20-годишният рожден ден на вестник "Застраховател прес", единственото печатно издание за застраховане и осигуряване в България.

Вестник "Застраховател" е основан през 1994 година от поета и застраховател Максим Максимов. От първия ден на издаването му негов директор е поетът Петър Андасаров, днес член на Управителния съвет на Съюза на българските писатели.
Днес вестникът следва формулата: "Дълголетие - Доверие - Добронамереност" и е единственото специализирано печатно издание за застраховане и осигуряване в България. Медията е подкрепяна и се ползва с доверието на гилдията, но се радва на корпоративна независимост.

Запазил през годините своя "добър тон" и позитивна гледна точка в духа на класическия качествен печат, вестник "Застраховател прес" днес се списва от амбициозен, млад, доказал професионализма си екип.
Изданието се радва на елитна, строго специализирана аудитория - висши мениджъри и експерти в застрахователните дружества, застрахователни агенции, застрахователни брокерски компании, специализирани икононически университети, неправителствени организации, КФН и др. държавни институции.

По повод рождения ден на изданието проф. ик. н. Диана Иванова, главен секретар на Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски", отбелява, че "същностната промяна на вестника е по отношение на неговото съдържание. Тя е свързана с работата и приноса на едно поколение от млади хора, сътрудничещи на вестника под различна форма. Те придадоха един по-актуален и по-модерен прочит на традиционните теми и добавиха нови такива. В този ред на мисли важи с пълна сила максимата: "Млади хора обогатяват стари традиции."

Добри думи за изданието казва и адв. Ася Аксентиева:"Вестникът има и ще има своето място и то не само защото няма друг такъв, а защото е професионално списван, сътрудничи със застрахователите и се ползва с доверието им".

Церемонията по награждаването ще бъде част от юбилейното тържество на медията утре.

Медиен партньор на събитието е "Инсмаркет”.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 18 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8385
GBP 2.4796 2.4887 2.2902
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив