29 Март 2024, 16:28 Днес (11) | Вчера (11)

Лятно експо ще ни разкрие тайни при управлението на личните ни финанси

30 Май 2017 12:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 30 май 2017, 12:13

Събитието е в средата на юни, а посетителите ще получат ценна информация за най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар

За първи път у нас финансовият портал MoitePari.bg, съвместно с компанията Creditland организира експо "МОИТЕ ПАРИ", насочено към всички, които имат нужда от повече информация за управлението на своите лични финанси. Събитието ще се проведе в три поредни дни – 16, 17 и 18 юни в София, а  организаторите очакват то да провокира интереса както на професионалисти в бранша, така и на хора, желаещи да научат повече за възможностите си във финансовата сфера. ИНСМАРКЕТ е медиен партньор.

Програмата на експото предвижда лекции на специалисти на тема управление на личните финанси, спестяване, инвестиране и кредитиране. Посетителите ще имат възможност да получат ценна информация относно най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар, да зададат конкретни въпроси и да получат отговори от професионалисти.

Според Деян Василев, управител на MoitePari.bg и един от хората, стоящи зад идеята и организацията на експо "МОИТЕ ПАРИ", "когато става въпрос за личното финансово планиране, много често хората имат нужда от консултация лице в лице, да бъдат провокирани с въпросите като "дали спестяват достатъчно, за да имат достатъчен доход за свободните години", "дали са защитили себе си и близките си, какви финансови активи притежават и как най-добре да ги управляват", "оптимизирали ли са разходите по жилищните и потребителските си кредити", и т.н.  Затова целта на Експо "Моите пари" е чрез безплатни семинари и консултации лице в лице да помогне на максимално много хора да възприемат активна позиция при управлението на личните си финанси".

Целите, които събитието си поставя, са да провокира посетителите и участниците да се замислят за личните си финанси, а есперти да разкажат на популярен език за тънкостите при управлението на тези финанси.

Организаторите разчитат на партньорствата с представители на банки, небанкови институции, пенсионни, застрахователни и инвестиционни дружества, финансови консултанти.

Представители на Централния депозитар и Българската асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) ще предоставят безплатна информация на всеки посетител относно портфолиото с боновете от масовата приватизация. Над 2.5 млн. българи получиха безплатно такива бонове през 1997 г. и поради неголямата заинтересованост, в момента има "спящи" активи на стойност над 2 млрд. лв."

Организаторите очакват интерес към изложението да проявят хора от различни възрасти, като прогнозите са за над 5000 посетители.

Повече информация за Експо "МОИТЕ ПАРИ", неговата програма и лекторите можете да научите на сайта на събитието.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 29 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8091
GBP 2.4796 2.4887 2.2872
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив