27 Май 2019, 06:23 Днес (0) | Вчера (0)

Експо "Разкодирай твоите финанси"

27
10
2018
Конферентен център Интерпред от 27 Октомври 2018 00:00 до 28 Октомври 2018 00:00

Експо "Моите пари" 2018 ще се проведе под надслов "Разкодирай твоите финанси" и ще събере на едно място водещи специалисти от финансовия сектор в България на едно място. Входът е свободен.

Събитието ще даде отговори на въпросите  - кога е подходящият момент да започнем да инвестираме, какви са особеностите на общото застраховане и какво трябва да знаем за пенсионното осигуряване? Разумното и ефективно лично финансово планиране е тема, която вълнува все повече хора в днешно време.

Първият ден от семинарната програма на Експо "Моите пари" ще започне с лекция на Деян Василев, управител на финансовия портал MoitePari.bg, на тема "Как са изготвим и следваме личен  финансов план". Това въведение ще бъде последвано от подробна информация относно разликите между пасивното и активното инвестиране, представена от Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в ЕЛАНА Трейдинг.  

Вторият тематичен панел е посветен на особеностите на общото застраховане и в частност – защо е необходима застраховката "Имот", кои са съвременните методи за застраховка на автомобил и какво трябва да знаем за здравното застраховане.

Следобедната програма на първия ден от Експо "Моите пари" ще започне с панел "Финансова гпрамотност за напреднали", в рамките на който Десислава Николова, старши финансов експерт в MoitePari.bg, ще ни обясни какво е УПФ (Универсален пенсионен фонд). Малко по-късно Стоил Петров от Warning Trading ще ни съветва как да се предпазим от измами при инвестиране.
 
Семинарната програма през първия ден ще завърши с панела "Дългосрочни спестявания и инвестиции", участие в който ще вземат Георги Георгиев, портфейлен мениджър в Карол Капитал Мениджмънт, Рада Златкова, мениджър "Инвестиционни продукти" в Сосиете Женерал Експресбанк, Георги Георгиев, портфейлен мениджър в Карол Капитал Мениджмънт, и Владимир Ралчев, ръководител отдел "Стратегическо и търговско развитие" в Сожелайф България. Те ще ни представят предимствата на инвестирането на вноски, инвестиционните продукти като алтернатива за нашите спестявания и животозастраховането с възможност за допълнителна доходност.

Програмата от втория ден на Експо "Моите пари" 2018 включва полезна информация относно причините и възможните решение на свръхзадлъжнялостта и често срещаните грешки при управлението на личните финанси. Темите ще бъдат представени от Александър Грилихес, изпълнителен директор на Фронтекс Интернешънъл, и Катя Миленова, финансов консултант в MoitePari Consult. Особено внимание ще се обърне и на възможностите и предизвикателствата при инвестирането в акции – Васил Големански, заместник-председател на Съвета на директорите на Българската фондова борса, ще представи възможностите за инвестиране на Българската фондова борса, а Даниел Дончев, ръководител "Инвестиционни стратегии" в Карол Капитал Мениджмънт ще посочи предимствата на секторното инвестиране.

Следобедната програма включва панелна дискусия на тема дългосрочното инвестиране в имоти и как да изтеглим подходящия  за нас жилищен кредит, участие в която ще вземат Йордан Йорданов от "Нов Дом 1" и Петър Илиев, оперативен директор на Creditland. След това програмата ще продължи с панел, посветен на алтернативните начини на инвестиране, а Стойчо Недев от Vivainvest ще запознае посетителите с най-новите възможности за P2P инвестиране.

И през двата дни на Експо "Моите пари" на разположение на посетителите ще бъдат щандовете на водещи финансови институции и консултанти от сферата на инвестициите, застраховането и др., като специален акцент на събитието и тази година ще бъде участието с щанд на Централния депозитар – всеки заинтересован ще може да получи безплатна справка за партидите с акции, придобити с бонове от масовата приватизация от 1997 г.

Семинарната програма на Експо "Моите пари" 2018 ще бъде излъчвана и онлайн във Фейсбук страницата на MoitePari.bg, като по този начин всеки ще има възможност да получи полезни съвети относно личното финансово планиране и най-новите тенденции на финансовия пазар.

ИНСМАРКЕТ е медия партньор на изложението.


Харесай: Сподели във :
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 23 Май 2019
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7508
GBP 2.4796 2.4887 2.2154
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив