22 Октомври 2018, 15:19 Днес (13) | Вчера (0)

Експо "Разкодирай твоите финанси"

27
10
2018
Интерпред от 27 Октомври 2018 00:00 до 28 Октомври 2018 00:00

След успеха на първото по рода си в България изложение, посветено на личните финанси, тази есен експерти от финансовия сектор отново ще ни съветват как да управляваме разумно личните си средства. Финансовият портал MoitePari.bg  организира второто издание на най-голямото събитие, фокусирано върху личните финанси в България – Експо "Моите Пари". Участие ще вземат водещи финансови институции, които ще предоставят полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който има желание да научи повече и да намери най-добрия начин да управлява своите средства.

Основната цел на изложението е да запознае посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар по един достъпен и ясен начин, както и да даде отговори на всички въпроси относно жилищното и потребителското кредитиране, инвестициите, общото застраховане, пенсионното осигуряване и др.

Събитието ще е под надслов "Разкодирай твоите финанси", а семинарната програма включва серия от лекции и панелни дискусии и ще събере на едно място над 20 финансови експерти в различни области, които ще споделят с посетителите своя опит и съвети. Сред водещите обсъждани теми ще са:

- Каква е рецептата да управляваме успешно личните си финанси?

- Как работи пенсионната система и колко е необходимо да спестяваме, за да си осигурим достойни старини?

- Възможности за инвестиране и дългосрочно доходоносно спестяване

- Как да се защитим себе си и близките си от онлайн измами?

- Как да инвестираме в недвижими имоти като начин на дългосрочно спестяване?

- Как да изтеглим жилищен и ипотечен кредит при най-добрите за нас условия?

За най-малките посетители е предвидена работилница по лични финанси, с което да се положат основите на тяхната по-висока финансова грамотност.

Успехът на първото издание на Експо "Моите пари" доказа, че правилното разпределение на личните финанси е актуална тема, която вълнува хора от различни възрастови групи – интерес предизвикаха както детските финансови игри, така и панелните дискусии относно инвестирането във взаимни фондове и спестяването в алтернативни продукти. Акцент на събитието беше и участието на Централния депозитар, което предостави на посетителите възможността да получат данни за закупените от тях бонове.

Организаторите от финансовия портал MoitePari.bg са предвидили интерактивни игри и предизвикателства за всички посетители. ИНСМАРКЕТ е медия партньор на събитието.


Харесай: Сподели във :
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Октомври 2018
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6999
GBP 2.4796 2.4887 2.2265
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив