23 Септември 2024, 17:27 Днес (0) | Вчера (0)

Банка ДСК Стартира Visa Gold за VIP Клиенти

22 Февруари 2006 13:17 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Картата се издава безплатно, без такса за поддържане на сметката както и без такси при извършване на плащания с нея

Банка ДСК обяви, че от февруари месец предоставя на своите клиенти нова възможност за по-специално отношение и привилегии навсякъде по света чрез златната кредитна карта Visa Gold. Картата на ДСК Visa Gold е една от първите карти в страната с новото лого на Visa. Новият дизайн се характеризира с известната холограма – гълъба на Visa, която се интегрира с магнитната ивица на гърба на картата, което осигурява по голяма сигурност за картодържателите. Visa Gold осигурява на собственика си финансова независимост, VIP обслужване и редица допълнителни привилегии в страната и чужбина.Картата Visa Gold на Банка ДСК предлага разнообразни предимства - картата се издава безплатно, без такса за поддържане на сметката както и без такси при извършване на плащания с нея.
Притежателят на златна кредитна карта Visa Gold ползва по-високи лимити за транзакции и възможност за избор между три валути – лева, евро и щатски долари. Отпуснатият кредит е без краен срок за погасяване, лихвата се начислява единствено върху използваната част от кредита, а гратисният период е до 45 дни.
Клиентът има възможност да се възползва от преференциални лихвени равнища, ако в рамките на месеца, от падежна до падежна дата, извърши поне 5 транзакции на обща сума над 500 лв.
Притежателят на Visa Gold може да извършва плащания в търговски обекти или в Интернет, да тегли пари в брой от банкомат или в банкови клонове, да прави резервация и да плати за хотел, да наеме кола, да резервира и плати самолетни билети.
За издаване на златна кредитна карта Visa Gold клиентите могат да подават документи във всяко поделение на Банка ДСК в цялата страна. Освен това картата се обслужва от собствения картов център на Банка ДСК, което дава възможност на притежателя да ползва всички услуги на ДСК Директ.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 23 Септември 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7515
GBP 2.4796 2.4887 2.3308
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив