20 Януари 2021, 11:50 Днес (6) | Вчера (15)

Броени часове до старта на най-големия форум за финансиране на бизнеса

16 Май 2018 16:30 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 16 май 2018, 17:16

Новост тази година е специален платен панел по бизнес симулация

Броени часове остават до началото на форума "Финансиране на бизнеса", който ще се състои утре, 17 май 2018 т., в столичния бизнес център Capital Fort. Организатор е екипът на MoitePari.bg, които определят събитието като най-големия форум за финансиране на бизнеса и имат амбицията да подпомогнат информационно желаещите да се развиват малки и средни предприятия у нас. Форумът предоставя възможност на представители на този бизнес да се запознаят с начините за кредитиране от банкови и небанкови институции, с актуалните е
Европейски програми и процедури, както и с рисковете и проблемите, пред които могат да бъдат изправени, но и с възможните решения. По време на форума компаниите  и финансовите институции осъществяват директен контакт, което спестява време от проучвания, както и предоставя платформа за обсъждане на конкретни казуси.

Основните теми които се засягат са: банкови програми; насърчителни програми, експортно-финансиране; финансиране от небанкови институции;; дялови инвестиции от Инвестиционни фондове; финансиране по Европейски програми и други. Новото тази година са възможностите за финансиране от фондове за рисков капитал.

Презентации ще изнесат Росен Иванов, Управляващ съдружник, Black Peak Capital и Йордан Зарев, Мениджър Инвестиции, Neveq.

Ще бъде засегната и темата за предварителната подготовка на фирмата за получаване на финансиране. Като разяснения за предприемане на отделните стъпки които трябва да предприемат бизнес организациите ще даде Стойне Василев, Бизнес Коуч към SmartMoney.bg.

Микро Финансираща Институция ДЖОБС към Българска Банка за Развитие ще представят темата "Улеснени възможности за финансиране на микро и малки предприятия", а в банковия панел ще бъде засегната темата за "Съвременно банкиране и начини на финансиране на бизнеса”, представена от Светослав Пиралков, Началник Отдел "Микробизнес” в Райфайзенбанк.

Верни на традицията и тази година ще бъдат засегнати възможностите за европейско финансиране на МСП до края на 2018 г. По темата ще говорят Галя Менова, Управляващ съдружник в Хюман Консултинг ЕООД и Станислав Гецов, Управляващ съдружник в Гецов и Партньори Консулантс ЕООД. Те ще представят разяснения както за отворените европейски програми за настоящата година, така и за подготовката и управлението на проектите, за да се получат плащанията спрямо заложените етапи.

Участието във форума е безплатно, но се изисква задължителна регистрация.

Новост тази година е специален платен панел по бизнес симулация Бизнес симулация по финанси за практици с опит, който се организира съвместно с The Business Institute. Тя е част от портфолиото на Harvard Business Publishing. Участието в симулацията е със задължителна регистрация и се заплаща. Можете да вземете билет от тук.

ИНСМАРКЕТ е медия партньор на форума.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив