05 Юли 2020, 09:26 Днес (0) | Вчера (0)

Българска платформа за споделяне на частни имоти стартира на гръцкия пазар

04 Декември 2017 14:50 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 4 декември 2017, 13:10

Операциите на гръцкия пазар фактически стартират през декември

Българската платформа за споделяне на частни имоти за почивка Arendoo.bg стартира своята дейност на гръцкия пазар. Сайтът е проект, подкрепян и финансиран от базираната във Великобритания група за недвижими имоти New Estate Consultancy и е част от иновативната вълна на споделената икономика (т.нар. shared economy). Българският проект вече се налага като една от най-популярните такива платформи в региона. Операциите на гръцкия пазар фактически стартират през декември.
Arendoo.bg съществува от близо две години и днес включва хиляди първокласни имоти в единадесет европейски страни, достъпни за наемане през лесен и интуитивен онлайн интерфейс. Най-търсени в платформата са вилите за почивка, но в нея има също апартаменти и други типове недвижими имоти, както и отделни стаи. Сайтът се отличава с бърза и лесна възможност за наемане и заплащане за имот, както и богато разнообразие от обекти. Нови имоти се публикуват в него на практика всеки ден.
"Гърция е един от най-динамичните туристически пазари в региона, туризмът е заложен дълбоко в нейната история, култура и национално самосъзнание и за компанията беше естествена стъпка да започне дейност в тази страна. Очаквам Arendoo.bg да се приеме много добре от гръцките онлайн потребители, както и да допринесе за разнообразието от онлайн туристически услуги в страната", заяви по този повод Василис Пиатидис, ръководител на платформата за гръцкия пазар.
Младият мениджър е тясно обвързан както с България, така и с Гърция, завършил е обучението си у нас и след кратка кариера в сферата на политическите науки, сега сменя амплоато си и се насочва към иновативните туристически услуги.
Стартирайки като сайт за споделяне на имоти, днес Arendoo.bg е истинска онлайн общност от пътешественици, туристи и собственици на недвижими имоти, включваща над 15 000 членове. Те не само правят бизнес помежду си, а и общуват активно, като само броят на ревютата, публикувани на сайта, надхвърля 10 000. Проектът залага на споделената икономика като един от най-динамичните дигитални сегменти, в който икономическите взаимоотношения се осъществяват между обикновените хора с всички предимства, произтичащи от това.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 06 Юни 2019
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7374
GBP 2.4796 2.4887 2.2067
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив