17 Януари 2021, 14:42 Днес (0) | Вчера (0)

За 10-ти път ще отличат най-добрите застрахователи и пенсионни компании

03 Май 2018 14:58 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 3 май 2018, 15:05

Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 20-ти пореден път своите специални награди

За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери организират връчването на престижните годишни награди "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината”, "Застрахователен брокер на годината” и ще отличат най-добрите компании в сферата на застраховането и пенсионното осигуряване у нас. Наградите, които станаха известни като застрахователните "Оскари”, ще бъдат връчени на официална церемония на 30 май в столицата.
Тазгодишното издание на конкурса, който се превърна в едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор, е по-специално, защото празнува своя 10-годишен юбилей. По този повод организаторите са подготвили и луксозно печатно издание на български и английски език, което разказва цялата история на наградите и представя всички, получили признания през годините.
Тази година награди ще бъдат връчени в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

Застраховател на годината – Общо застраховане;
Застраховател на годината – Животозастраховане;
Най-динамично развиващо се застрахователно дружество;
Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително задължително пенсионно осигуряване”;
Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”;
Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество;
Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане;
Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане;
Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество.

Фондация "Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 20-ти пореден път своите специални награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане" и "За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България" на утвърдени професионалисти и мениджъри, лидери в своя сектор.

Очаква се на тазгодшната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости от България и Европа. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса. Сред чуждестранните гости се очаква да присъстват представители на Eвропейската комисия, Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейска асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA), Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, представители на европейските академични среди и др.

ИНСМАРКЕТ е медиен партньор на събитието.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив