23 Септември 2020, 21:06 Днес (8) | Вчера (0)

Как да сбъднем мечтите на децата си през призмата на семейните финанси

21 Февруари 2018 14:15 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 21 февруари 2018, 12:36

NN България - с безплатна лекция за настоящи и бъдещи родители

Как да сбъднем мечтите на децата си през призмата на семейните финанси? Отговор на този въпрос ще даде лекция на NN в рамките на "Академия за родители". Най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители ще се проведе на 24 февруари, събота.
В случай, че имаме амбиции за детето си, добре е отрано да планираме, в това число и финансовия ангажимент на семейството ни. Пламен Бочев от NN България, ще внесе разбиране как през призмата на семейните финанси всяко семейство може да допринесе за реализирането на детските мечти. Пламен Бочев е дипломиран финансов консултант на NN България, дългогодишен специалист по обучение и развитие.  По време на своята лекция той ще представи разнообразни финансовите инструменти –  насочени към спестяване, инвестиране и акумулиране на средства, с които да осигурим по-добро благосъстояние и реализиране на житейските си цели. Качественото образование за децата или осигуряването на дом, например, изисква средства, а ние като родители, можем да осигурим желаното за тях бъдеще чрез умело управление на личните си финанси. С подходящ финансов план, с малки месечни вноски, всяко семейство може да натрупа необходимата за образование или за друго сума, като вложените средства се инвестират на международните финансови пазари, носейки ни определена доходност.

Времето, с което разполагаме докато децата растат, е ценен актив, който не бива да пропускаме. Важно е да бъдем информирани за възможностите, които различните финансови инструменти ни предлагат, както и да се насочим към подходящи финансови програми. Затова и всички гости по време на събитието ще имат възможност да се консултират безплатно за управлението на личните си финанси с професионалист на щанда на NN. Най-малките участници в семейния форум ще могат да оцветяват илюстрации от книжката "Къде растат парите?" на чешката авторка Дениса Прошкова. Децата ще получат от NN и множество интересни награди, а в импровизиран мини куиз, техните родители ще отговарят на любопитни въпроси, свързани с финансовото планиране.

Програмата на предстоящото събитие "Академия за родители"  може да дъде намерета ТУК.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив