11 Октомври 2024, 11:25 Днес (0) | Вчера (2)

SYBASE провежда годишната си конференция в България

16 Март 2004 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Организатори на събитието са Sybase®, Inc и Global Consulting Ltd.

Водеща компания в областта на инфраструктурния и мобилния софтуер, Sybase®, Inc провежда своята годишна конференция в “Шератон София Хотел Балкан”. Организатори на събитието са Sybase®, Inc и Global Consulting Ltd. - оторизиран представител на продуктите на Sybase за България.
На конференцията са поканени партньори на компанията, представители на водещи български и чуждестранни фирми в страната, банкови институции, както и представители на държавните институции, голяма част от които вече използват Sybase решенията в своята дейност. Пред тях специалисти от Sybase ще представят основните насоки в софтуерните технологии и как базите на Sybase използват новите технологии за разрешаване на бизнес проблеми и създават нови възможности за индустрията.
“Избрахме България, защото според нас българският пазар се развива много добре и може лесно да усвои мобилните технологии, предназначени за бизнеса. Ние сме въодушевени от възможността да помогнем за откриването на нова ера в управлението на данни, в която информацията е достъпна и ви открива сама”, споделя Самюел Бенджио, вицепрезидент на Sybase.
С решения от Sybase в България вече работят държавни институции и водещи фирми: Министерство на вътрешните работи, Министерство на външните работи, Министерство на отбраната, Министерство на транспорта и съобщенията, Министерство на околната среда и водите, Президентство на Република България, НОИ, Национален статистически институт, БТК, Райфайзен Банк България, ИНГ Банк.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 10 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7850
GBP 2.4796 2.4887 2.3356
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив