20 Юли 2019, 19:10 Днес (0) | Вчера (17)

400 участници събра NN Family Run

25 Април 2016 16:15 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 25 април 2016, 15:01

С подкрепата си за подобни спортни прояви NN се стреми да допринася за по-доброто здраве и благоденствие на обществото

В София се проведе пролетното издание на NN Family Run под надслов "Твоят километър е важен". Повече от 400 участници от всички възрасти пробягаха 5-километровото трасе в Южния парк в компанията на най-близките си хора. Инициативата на NN България има за цел да подкрепи физическото здраве и активния начин на живот в семейството, като предостави на членовете му възможност заедно да спортуват, да общуват и да се забавляват на открито.

"NN Family Run продължава нашата история на компания, която се грижи за общностите, в които оперира. Дистанцията на бягането е такава, че позволява на всеки член на семейството, без значение на възраст и без предварителна спортна подготовка, да участва. Чрез тези събития искаме да покажем своята ангажираност към здравословния начин на живот и да подкрепим активността и спортния дух на хората от различни възрасти", сподели Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане.

Инициативата NN Family Run се провежда заедно със сдружението с нестопанска цел 5KmRun и ще има второ издание през октомври 2016 г., което ще се проведе в София и други градове в страната.

NN България е основен партньор и на детското бягане на 5kmrun. Сериите NN Kids Run се провеждат всеки месец в Южния парк в столицата, като малките участници трябва да пробягат разстояние от 2 километра. Могат да се включат всички желаещи деца от 4- до 14-годишна възраст. Родители и придружители могат да подкрепят малчуганите, като бягат заедно с тях. Спортните събития се организират всяка последна събота от месеца с начало 10.00 часа. през лятото и 11.00 ч. през зимата. Всички желаещи могат да изживеят неповторимата еуфория от спортни емоции и награди.

С промяната на името от ING на NN през 2015 г. компанията открива в бягането нова спортна активност, която да развива и подкрепя глобално. В международен план компанията застава зад различни маратони, като бягането е в унисон с ценностите на NN – Грижа, Откритост, Ангажираност. С подкрепата си за подобни спортни прояви NN се стреми да допринася за по-доброто здраве и благоденствие на обществото.

Маратоните, които се провеждат с марката на компанията в момента, са: NN Маратон - Ротердам (Marathon Rotterdam, Холандия), NN Маратон - Хага (City-Pier-City Run (CPC), Хага, Холандия), NN Градски бягания в Белгия (NN Urban Trail series), Маратон Александър Велики в Солун, Гърция (Alexander the Great Marathon), NN Да живеем добре в Гърция (NN Live Well), NN Ултрабалатон, езерото Балатон, Унгария (NN Ultrabalaton), ING Нощен маратон в Люксембург (ING Night Marathon, Luxembourg), Градски бягания с Nationale-Nederlanden на различни места в Полша (City Trails), Маратонът в Наха, Япония (Naha Marathon).

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 06 Юни 2019
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7374
GBP 2.4796 2.4887 2.2067
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив