16 Януари 2021, 16:10 Днес (0) | Вчера (14)

ING предлага привлекателни on-line услуги

26 Март 2004 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

От миналата седмица хората, които желаят да се осигуряват в пенсионните фондове на ING, имат възможност да ползват още една спестяваща време услуга.

Потребителите могат вече да заявят по Интернет желанието си да се прехвърлят във фондовете на компанията. За целта е необходимо да попълнят кратък виртуален формуляр, на базата на който ще бъдат подготвени предварително необходимите документи. Улеснението се прави във връзка със стартиралата в началото на годината процедура за промяна на първоначално избран пенсионен фонд.
Печалбата на клиентите е, че вместо да отделят 20-30 минути в офиса на фонда, те ще трябва да заделят само 5 минути, за да подпишат необходимите документи. За разлика от друга on-line услуга на ING - "Избор на пенсионен фонд", където документите могат да ви бъдат изпратени във вашия офис или  дом, при прехвърлянето от друг фонд законовите правила изисква подписването на документите да се извърши в офиса на новоизбрания пенсионен фонд и то задължително пред негов служител.
От началото на годината много осигурени лица са се възползвали от възможността да се прехвърлят в някои от пенсионните фондове на дружеството. Представители на компанията на настоящия етап отказват да цитират точни цифри, но обещаха да дадат подробна информация в началото на април. Все пак стана ясно, че броя на осигурени лица, които са предпочели ING пред досегашните си пенсионни фондове са със стотици пъти повече от тези, които са напуснали компанията. С пускането на новата услуга този брой най-вероятно ще се увеличи още повече. 
Интернет страницата  на ING Пенсионноосигурително дружество (www.ing.bg) предлага на бъдещите и настоящи клиенти могат да получат подробна информация и за доброволното пенсионно осигуряване, да направят сами примерни калкулации за своите вноски и пенсии и да проверят салдото си по партида във фондовете на компанията.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив