15 Май 2024, 08:34 Днес (0) | Вчера (11)

Втори пубертет: Зрелите хора са по-склонни към секс в автомобила от младежите4

26 Юли 2013 17:50 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 26 юли 2013, 18:17
Под лиценза на creativecommons

Британски учени определиха най-популярните автомобили за ласки

Британски учени зарадваха света със забавно изследване – този път във фокуса на техния интерес се оказа тема, вероятно провокирана от лятото, високите температури и по-оскъдните дрехи – секса в автомобилите.

Според изследователите, половината от жителите на Албиона поне веднъж в живота си са правили секс в кола. Голяма част от тях са упражнявали заниманието повече пъти, уточнява auto.newsru.

Академичните работници са определили и най-популярните автомобилни марки, предпочитани за ласки. Изненадващо сред лидерите се оказва мъникът Ford Fiesta. Сред лидерите на „сексуалния хит-парад“ сред автомобилите са още Ford Fiesta, Volkswagen Golf и Vauxhall (Opel)Corsa. Вероятно затова и производителите на компактни возила, рекламирайки машините си, наблягат специално на това, че задните седалки на всеки следващ модел порастват с с 2-3 сантиметра...

„Изненадан съм от предпочитанията на хората. След тези признания не съм убеден, че искам да си взема Fiesta на старо“, коментира  резултатите основателят на компания за тунинг на стари автомобили Крис Суон.

Според проучване на BBA Reman, хората над 35 години са по-склонни към автомобилен секс, отколкото респондентите на възраст от 18 до 34 години: утвърдителен отговор са дали 59% сред зрялото поколение и едва 38% сред младежите.

49% от запитаните признават, че често правят любов в колата. Под често се дефинира минимум пет пъти. Мнозина сред запитаните обаче признали, че са опитвали ласки в колата отдавна - едва 17 на сто са практикували този „спорт“ през последната година.

Като предпочитани места за кърска любов запитаните определили тихите селски пейзажи (37%), паркингите (29%) и автострадите (22%). 3% от запитаните признали, че по време на заниманията колата е била в движение.

„За британците понякога казват, че сме твърде благоприлични, но половината от нас работят да опровергаят това“ - така коментира резултатите от изследването The Daily Mail.

Преди броени месеци електронното издание проведе подобно социологическо проучване. Тогава резултатите от него посочиха като фаворит сред най-удобните за секс коли старичката универсална машина Volvo 245. Причина за профилираната й популярност вероятно се корени във внушителния размер на багажника, който при желание може да се превърне в просторна спалня.

През 2011 г. производител на презервативи пък проведе проучване, според което хората смятат секса в автомобил за по-вълнуващ дори от секса в чуждо легло. Третото място е отредено на секса в гората, на плажа или в морето. Ласките в гореща вана завършват рейтинга на интимните предпочитания.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 14 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8117
GBP 2.4796 2.4887 2.2736
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив