29 Февруари 2020, 05:52 Днес (0) | Вчера (11)

Регистрацията за eCommerce Summit 2019 вече е отворена

01
10
2019
ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

Как новите технологии променят начина, по който пазаруваме, какви са тенденциите по света и кои са най-модерните решения в различните аспекти на онлайн продажбите – отговорите на тези и на много други въпроси ще даде форумът eCommerce summit 2019, който ще се проведе тази есен в София. Организаторите списание Enterprise ще съберат представители на големи, средни и микро онлайн магазини в България, както и предприемачи с различен по големина и вид бизнес в реалния сектор, които тепърва стартират свои онлайн проекти, за да ги запознаят с иновативни решения, които могат да оптимизират различните процеси в един електронен магазин и да повишат приходите от продажби.

Най-съвременните решения касаят не само избора на технология, но също така и маркетинг инструменти и стратегии, разплащателни методи, логистични решения, стигайки до продажби в чужбина и B2B решения. Оптимизирането и автоматизирането на процесите в електронния магазин може да спести значителен паричен ресурс, който да бъде използван за развитие на бизнеса, посочват експертите от бранша.

Участниците във форума ще имат възможността да получат ценни съвети относно избора на платформа и планирането на дългосрочното развитие на онлайн магазин, както и за повишаването на конверсиите и продажбите чрез правилна стратегия и иновативни решения в дигиталния маркетинг.

Ще бъдат разгледани също така тенденциите в развитието на мобилните технологии и тяхното влияние върху електронната търговия през следващите няколко години, както и очакванията за развитието на пазара в България и региона. Поканени са представители на едни от компаниите на българския пазар с най-добре развити електронни магазини, които да представят пътя си от оffline към оnline търговия.

Сред любопитните теми, предвидени в програмата, е защо в Китай плащат от години чрез QR кодове и възможно ли е подобно нещо да се случи и в България.

Лектори на форума ще бъдат едни от най-добрите специалисти в сферата на разработването и обслужването на електронни магазини в България, представители на най-успешните компании в секторите софтуер, логистика, дигитален маркетинг, разплащания, SEO, хостинг и др. Събитието е насочено към представители на различни компании с интерес в онлайн бизнеса и електронната търговия, маркетплейс платформи, ритейл компании, дистрибутори, бранд мениджъри, дигитални иноватори, софтуер специалисти, ПР и рекламни специалисти, изследователски компании, производители, специалисти от областта на финансите и банковите услуги, логистика от различни сектори, представители на електронни магазини от цяла България, които ежедневно търсят възможности за още по-бързото и качествено развитие на своите бизнеси.

Форумът е част от поредицата събития под бранда MySuccess на сп. Enterprise, който от 2010 г. насам продуцира специализирани събития по актуални теми за малкия и среден бизнес.

Допълнителна информация, програма, лектори и регистрация за събитието можете да намерите на https://mysuccess.bg/ecommsummit/  


Харесай: Сподели във :
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 06 Юни 2019
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7374
GBP 2.4796 2.4887 2.2067
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив