16 Юли 2020, 07:48 Днес (0) | Вчера (10)

Уебинар за предизвикателствата пред застрахователния бранш

27
05
2020
онлайн

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава със серията си от безплатни професионални уебинари. Третата подред онлайн дискусия ще обърне внимание на много важна тема - застраховането и актуалните въпроси и предизвикателства, пред които браншът в България е изправен заради пандемията от COVID-19. По покана на ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, лектор на безплатния уебинар ще бъде председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен директор на ЗАД "Армеец" Константин Велев.

Той ще разгледа и две други важни теми - методиката за определяне на обезщетенията за неимуществени вреди по застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" и системата бонус-малус по тази застраховка.

Велев е доказан професионалист с над 20-годишен управленски опит на българския застрахователен пазар. Той е един от основателите на държавния застрахователен надзор в България. Като водещ специалист в областта на застрахователното право в България, той има голям принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в областта на застраховането през годините. Велев е дългогодишен член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България - Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Именно от него на 27 май ще имаме възможност да научим какво предстои пред застрахователите в България и по какъв начин пандемията от коронавирус ще се отрази както на бранша, така и на ползвателите на застрахователни продукти.

Местата за уебинара са ограничени. Всеки, който иска да се включи, трябва да се запише предварително до 26 май на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg.

След направена регистрация, всеки участник ще получи персонален линк за достъп до събитието.


Харесай: Сподели във :
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 06 Юни 2019
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7374
GBP 2.4796 2.4887 2.2067
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив