04 Декември 2021, 12:19 Днес (0) | Вчера (14)

"ОЗК-Застраховане" разшири функционалностите на онлайн портала си

13 Юли 2021 11:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 13 юли 2021, 11:30

Клиентите вече могат да плащат освен с дебитни и кредитни карти, и през ePay или EasyPay

От днес ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД осигурява възможност за плащане, освен с дебитни и кредитни карти, и през ePay или EasyPay (чрез предоставен код за плащане в офис на EasyPay или чрез банкомат с активна услуга B-Pay) на всички поръчки, направени през www.online.ozk.bg, както и подновяване на застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите при  съвсем опростена процедура.

Припомняме, че през онлайн платформата ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД всички клиенти могат през компютър или телефон, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни:
-    да заявят подновяване на изтичаща или вече изтекла полица по следните видове застраховки:

  •  "Гражданска отговорност" на автомобилистите
  •  "Достъпна сигурност за дома"
  •  "Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск
  •  "Каско" на СПС

Процедурата е съвсем опростена – необходимо е само да се напише номерът на полицата и да се посочат данни за контакт,  а за застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и адреса, на който да им бъде изпратена безплатно полицата, стикер и сертификат "Зелена карта". Клиентите могат да посочат, както своя адрес, така и адрес на куриер, от който би им било най-удобно да получат полицата.

-    да платят дължима вноска по всички видове полици, издавани от дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн. Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.
-    да поръчат издаване на нова полица без да посещават офис за: застраховка "Гражданска отговорност" (и да я получат безплатно на посочен от тях адрес); за застраховка "Достъпна сигурност за дома".

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.
По всички видове застраховки, предлагани на www.online.ozk.bg, клиентите на компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 11 Септември 2020
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.6506
GBP 2.4796 2.4887 2.1354
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив