19 Април 2024, 18:42 Днес (10) | Вчера (11)

България Иншурънс

ЗАД България
Адрес: 1404 София, България бул. България 83А, ет. 2
Тел.: +359 877 28 50 52, + 359 (0) 700 13 555 / Int. 696, 0700 13 555
Виж всички клонови мрежи

Застрахователна компания България Иншурънс АД оперира на българския пазар от 2004 година и е един от лидерите в областта на здравното застраховане в България, с близо 22% пазарен дял.  Дружеството е специализирано в предоставянето най-вече на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите както на корпоративни, така и на индивидуални клиенти.

България Иншурънс е едно от най-динамично развиващите се застрахователи на пазара и затвърждава позициите си чрез предлагане на иновативни решения в областта на общото застраховане, високо качество на услугите, партньорска мрежа от над 520 лечебни заведения, програми за подпомагане на служители, предоставени по линия на AXA ICAS International – специализирана компания в групата на AXA.
 
През 2015 година стартира и Онлайн платформата за продажба на застраховки: Помощ при пътуване, Имуществена и Туристическа застраховка. За удобство на клиентите в "движение" дружество лансира и Мобилно приложение с вградена дигитална здравна карта и възможност на потребители да закупят застраховка по всяко време, от всяко място, бързо и лесно.

През 2016 България Иншурънс разшири своето портфолио с нов международен здравен продукт «Здраве без граници»,  разработен в партньорство с английската компания AXA PPP International, част от глобалната АХA Group, и презастраховател по договора. Международни здравни планове "Здраве без граници" са адаптирани за нуждите на българския пазар и предоставят възможности за висококачествени медицински услуги в широк кръг от лечебни заведения в цял свят.

НАШАТА МИСИЯ
Нашата основна мисия е да бъдем полезни на бизнеса и на нашите клиенти, чрез предоставяне на практични и работещи застрахователни решения.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
Ценностите, които изповядваме в нашата работа са:

    Професионализъм
    Коректност
    Експертност
    Постоянна ангажираност и съпричастност към клиента
    Иновативност

Мениджмънт

Николай Логофетов
Изпълнителен Директор и Председател на УС

Николай Логофетов е завършил УНСС с магистърска степен по Счетоводство и контрол. Специализира в университета "Делауер", в Munich Re, Мюнхен и MITC в Малта.От 1991 г. е член на Mensa International. Николай Логофетов има над 22 години опит в сферата на застраховането. Професионалната си кариера започва в ЗАД "Булстрад Живот", в последствие работи в AIG Life България. От 1999 г. до 2015 г. е Главен изпълнителен директор и Председател на УС на "Граве България Животозастраховане" ЕАД и на "Граве България общо застраховане" ЕАД, Управител на "Граве имоти" ЕООД. От 2014 г. до момента е заместник-председател и член на УС на Асоциацията на бизнес експертите в България. От октомври 2016 до юли 2017 е Изпълнителен директор на MoitePari.bg. През м. юли 2017 е избран за член на Управителния съвет и Изпълнителен Директор на Застрахователна компания България Иншурънс АД. През м. октомври 2017 е избран за Председател на Управителния съвет на Застрахователна компания България Иншурънс АД.

Светла Колева
Изпълнителен директор и член на УС

Светла Колева е завършила математическата гимназия в Ловеч, притежава магистърска степен по Икономика от УНСС. Има над 25 години стаж в застраховането, като кариерата й преминава последователно през ДЗИ, Българска Агенция за Експортно Застраховане и ХДИ Застраховане, където в продължение на 7 години е член на Управителния съвет и Финансово-административен директор, както и контролираща дейността на Работната група по управление на риска. В Застрахователна компания България Иншурънс АД е от м. ноември 2016 г., като отговаря за финансите и управлението на риска. През м. декември 2017 г. е избрана за Изпълнителен директор на Застрахователна компания България Иншурънс АД.

Д-р Таня Андонова
Директор направление "Ликвидация” и член на УС

Завършила медицина във ВМИ гр. Плевен. Придобити специалности по Вътрешни болести, Професионални заболявания, Социална медицина и здравен мениджмънт. Работила като асистент в катедрите по "Патологична анатомия” и клиниката по професионални заболявания, в Националната здравноосигурителна каса, ЗОК "Булстрад Здраве” АД и МЦ "Леонардо да Винчи”. От ноември 2007 година работи в дружеството, като ръководи обслужването на клиентите. Владее руски и английски език. Д-р Таня Андонова, Директор направление "Ликвидация” и член на УС, здравно застраховане

Клонове
Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив