24 Април 2024, 18:25 Днес (12) | Вчера (6)

КАРОЛ СТАНДАРТ ЕООД

"КАРОЛ СТАНДАРТ" ЕООД
Адрес: София, бул. Христо Ботев 57
Тел.: 02/4008 400

Карол Стандарт е лицензиран застрахователен брокер и осигурителен посредник от 2002 година и мрежа от офиси в България. Благодарение на това широко присъствие и като част от финансова група Карол, ние имаме на своя страна изключително ценни познания за финансовия и застрахователния пазар в страната, техните насоки, възможности и рискове. Този опит използваме ежедневно в защита на интересите на нашите клиенти.

Брокерът предлага продуктите на всички застрахователни компании и пенсионноосигурителен фонд в България. С професионализма си ние, експертите на Карол Стандарт, Ви помагаме да се ориентирате най-адекватно сред съществуващите застрахователни продукти и осигурителни схеми или създаване на такива, за да защитим напълно Вашите интереси.

Нашите предимства:
    Предоставяме на клиента възможност за избор на оптимални условия като договаряме оферти с много различни компании и анализираме техните детайли;
    Грижата за спазването на падежите е наша – всеки клиент получава информация за предстоящи вноски лично и може да извърши плащането в удобно за него време;
    Заедно с клиента подготвяме и окомплектоваме всички необходими документи при сключване на полица и ликвидация на щети;
    Оказваме пълно съдействие при завеждане на претенции за обезщетения и бързото отремонтиране на увреденото имущество;
    За нашите корпоративни клиенти изготвяме пълен застрахователен одит;
    Спестяваме Ви време и средства – можете да сключите своята застраховка при най-добри финансови условия без да напускате работното си място;

В дейността си изхождаме преди всичко от Вашите нужди, помагаме Ви да идентифицирате рисковете, съобразяваме се с предпочитанията и финансовите Ви възможности, предлагаме Ви да избирате, но и се осмеляваме да посочим по-доброто решение.

Основните принципи в нашата работа са:
    Личен подход;
    Конфиденциалност;
    Пълно съдействие през целия срок на застраховката;
    Иновативност;

За нас успех означава изграждане на дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори и се стремим към това всеки път, когато получаваме Вашето доверие. Едновременно с това, името "Карол" ни задължава да следваме високи стандарти в обслужването и в изпълнението на всички наши договори.

Услугите на брокера са безплатни за клиента. Дейността на Карол Стандарт се отчита пред КФН съгласно всички нормативни изисквания. Карол Стандарт  е регистриран по закона за ЗЗЛД.

*Предоставената информация е общодостъпна и е взета от официалния сайт на дружеството.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив