25 Април 2024, 14:59 Днес (10) | Вчера (12)

Конференцията .digicompLead ще представи софтуерни решения за цялостно дигитално управление на бизнеса

23
10
2018
Бизнес център Capital Fort, София

Актуални работещи решения за управление на бизнес процесите и тенденции в областта на бизнес софтуера, ще бъдат представени на конференцията .digicompLea. Участие ще вземат експерти от водещи международни софтуерни компании и ръководители, осмелили се да извървят пътя към дигитализация на своя бизнес.

.digicompLead - "Дигитализирай, конкурирай се, води", е ново събитие, което се очаква да привлече представители на местни и регионални организации, изправени пред ежедневните предизвикателства за оптимално и ефективно управление на бизнес процесите. Българската IT компания Balkan Services инициира събитието с цел да  подпомогне стабилността и растежа на  фирмите, както и да даде начало на пътя им към дигитална трансформация и последваща експанзия.

Програмата на .digicompLead ще представи реални бизнес казуси от практиката на български и международни компании, които се преодоляват с помощта на стандартизирани бизнес приложения. Посетителите ще почерпят от опита на представителите на най-голямото, популярно и използвано облачно решение за управление на бизнеса в света - NetSuite; едно от най-динамично развиващите се решения за финансови отчети, финансова консолидация, планиране и бюджетиране - LucaNet; иновативното решение за управление на бизнес процеси и документооборот на Sirma Solutions - Sirma Enterprise Platform; лидерът в отчетите на Гартнър (Gartner) за Business Intelligence решения - Qlik; най-всеобхватният набор от офис инструменти - Microsoft Office 365; мощният регионален ERP инструмент - SoftOne.

Сред лекторите на конференцията са Дейвид Търнър - Главен маркетинг директор за EMEA на Oracle NetSuite, Радослав Вангелов – Мениджър бизнес развитие в Balkan Services, Тео Гранис – Водещ продуктов специалист в SoftOne Technologies, Христо Урумов - Собственик и управител на STAMH,  Александър Савов - Финансов директор на EuroIns Insurance Group и други. Всеки от тях притежава дългогодишен опит и широк поглед върху управлението на бизнес процеси чрез технологии.

Посетителите на .digicompLead ще имат възможността да осъществят професионални контакти, да се запознаят с добри практики и да задават своите въпроси към представители на водещи компании за бизнес софтуер.


Харесай: Сподели във :
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив