01 Май 2024, 03:10 Днес (0) | Вчера (13)

„Алианц България Живот” ще пуска SMS-и на клиентите си

31 Март 2005 12:26 INSMARKET по статията работи: 1
A+ A-

Новата услуга тръгва през април

През април „Алианц България Живот” ще започне да изпраща на клиентите си SMS-и с два вида съобщения, съобщи за INSURANCE.BG изпълнителният директор на ”Алианц България Живот” Пламен Ялъмов.
Първият вид е за сумата, която клиентът трябва да внесе по полицата си, както и за срока, в който трябва да го направи. Тези SMS-и ще бъдат изпращани един месец преди падежа.
С втория вид съобщение клиентите ще бъдат информирани за това, че внесената от тях сума е разнесена по тяхната партида. Така застрахованите ще са спокойни, че не е станала грешка при превода на парите, обясни Пламен Ялъмов. В момента компанията информира за това клиентите си с писма. Има обаче случаи, когато клиенти се обаждат да питат какво става с парите, които са внесли. С SMS-и изпращането на информацията ще бъде много по-бързо и по-удобно за всички, подчерта Ялъмов.
Разбира се, от тази услуга ще могат да се възползват само клиентите на „Алианц България Живот”, които имат мобилни телефони. Всеки, който е написал номера на мобилния си телефон в заявлението, което се попълва преди сключване на застраховката, ще получава тези съобщения чрез SMS, увери Пламен Ялъмов. Той обясни, че ако някой клиент не иска да получава такива SMS-и, трябва да се обади в компанията и телефонът му ще бъде изтрит от списъка за автоматично изпращане на съобщения.
„Алианц България Живот” ще информира с писма всички свои клиенти за новата услуга. Хората, които искат да получават съобщенията чрез SMS, но не са дали на компанията номера на мобилния си телефон, трябва да го направят, за да бъдат включени в системата. Ако някой от застрахованите смени номера на мобилния си телефон, но иска да продължи да получава тези съобщения, трябва да съобщи на дружеството новия си номер, за да бъде направена корекцията в базата данни.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

pozdravlenia
#1 | от neznaeshta | преди
Валидни за 16:10 30 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8244
GBP 2.4796 2.4887 2.2877
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив