20 Април 2024, 05:15 Днес (0) | Вчера (10)

„Алианц” пуска безплатно едномесечна застраховка при зареждане в „Петрол”

23 Август 2012 15:17 ИНСМАРКЕТ по статията работи:
A+ A-
Последна редакция: 23 август 2012, 15:20
Под лиценза на creativecommons

Застраховката "Помощ при пътуване – Автоасистанс" на Алианц гарантира бърза и своевременна квалифицирана помощ навсякъде в България

Всеки водач на личен лек автомобил, който зареди от 20 август до 19 септември т. г. в бензиностанция на "Петрол" в страната не по-малко от тридесет литра автомобилен бензин Extra Force 96, получава като бонус напълно безплатно едномесечна застраховка"Помощ при пътуване - Автоасистанс".

Необходимо е само попълването на талон, който ще бъде предоставен на водача от служител на "Петрол". Сертификатът влиза в сила само и единствено след активиране чрез SMS на специален номер. При успешна регистрация се получава SMS с потвърждение с началната дата на застрахователното покритие.

Застраховката "Помощ при пътуване – Автоасистанс" на Алианц гарантира бърза и своевременна квалифицирана помощ навсякъде в България. Подобна застрахователна защита съществува във всички страни от Европейския съюз. "Автоасистанс" е особено актуална през летните месеци, когато стотици хиляди българи заминават с автомобилите си на почивка или ваканция, или се завръщат по домовете си.

Чрез "Автоасистанс" ЗАД "Алианц България" осигурява денонощна техническа помощ на катастрофиралия или повреден автомобил, както и медицинска помощ на пътниците в него, ако това е необходимо. Притежателят на такава застраховка избягва и заплащането на непредвидени разходи.

При пътно-транспортно произшествие, в което са пострадали пътници, Алианц организира и заплаща разходите за транспортиране до център за спешна медицинска помощ. За сметка на застрахователя са и разходите по транспортирането на всички пътници в автомобила от мястото на ПТП до най-близкия населен пункт.

В зависимост от конкретния случай Алианц резервира и заплаща хотел за всички пътници от застрахования автомобил до лимита, посочен в застрахователната полица. В момента на територията на страната единствено ЗАД Алианц България разполага със собствен Асистанс център, който е на разположение 24 часа в денонощието. 

 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив