20 Май 2024, 08:04 Днес (0) | Вчера (0)

БТК дари компютърно оборудване на Столична община

09 Февруари 2005 11:07 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

БТК предостави 20 компютъра на Дирекция "Архитектура и градоустройство" и Дирекция "Контрол по строителството" към Столична община.

Функциите на двете дирекции са свързани с реализиране на общите цели и задачи на Столична община в качеството й на технически орган по спазването на Закона за устройство на територията и на нормативните актове по прилагането му при проектирането, строителството и разрешаване ползването на строежите.
"Благодарим на БТК за помощта и бързата реакция. Предоставеното оборудване ще бъде от изключителна полза за двете дирекции, тъй като в тях постъпва и се обработва огромно количество информация. Компютрите, които ползвахме до момента не бяха достатъчно и това до известна степен беше причина за по-бавното обслужване на гражданите. С направеното дарение ще имаме възможност да гарантираме на клиентите си по-бързо и експедитивно обслужване.", обясни архитект Стоян Янев, Главен архитект на София.
"Дейностите, които се извършват в дирекциите "Архитектура и градоустройство" и "Контрол по строителството" към Столична община са от изключително значение за цялостния архитектурен проект на  град София," заяви говорителят на БТК Ясен Гуев. Радваме се, че успяхме да бъдем полезни и да отговорим на потребностите на Общината. Ръководството на компанията се надява, че с дарението, което направи ще бъдат задоволени напълно нуждите на служителите от допълнително компютърно оборудване. По този начин БТК ще допринесе и за по-добия облик на столицата, обясни още Гуев.
През януари БТК дари мебели и на Център за талантливи деца в неравностойно социално положение към фондация "Имеон - Балкани". Мебелите послужиха за обучение на децата в рамките на организирания от фондацията майсторски клас за карикатура, който се ръководеше от известния карикатурист и професор по анимация Доньо Донев.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 17 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7999
GBP 2.4796 2.4887 2.2781
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив