28 Март 2024, 12:11 Днес (6) | Вчера (12)

"Булгаргаз" си търси застраховател

07 Април 2020 10:00 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 6 април 2020, 16:06

Дружеството е заделило 80 хил. лв. по обществената поръчка

"Булгаргаз" ЕАД обяви публично състезание по възлагане на обществена поръчка са предмет застраховане на имущество и отговорност на дружеството в три обособени позиции.

Първата е застраховка "Гражданска отговорност” във връзка с осъществяваната от дружеството лицензионна дейности по Закона за енергетиката - обществена доставка на природен газ.  Застрахователно покритие: причиняване на телесни увреждания, включително смърт, заболяване или загуба на трудоспособност и/или щети и загуби на имущество, настъпили през периода на застраховката.

 Втората обособена позиция е застраховка на стоково-материални запаси (природен газ) в подземно газохранилище Чирен и природен газ в транзитната газопреносна система на територията на Република Румъния. Застрахователно покритие: - Пожар, включително последици от гасене на пожар, удар от мълния, експлозия или имплозия, удар от летателен апарат, части от него или товара му; - Природни бедствия, включително буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, тежест при естествено натрупване на сняг и лед, замръзване, падащи дървета и клони и други външни обекти вследствие буря и градушка; свличане или срутване на земни пластове; - Земетресение; - Злоумишлени действия на трети лица; - Щети и загуби по време на транспорт; - Удар от превозно средство или животно; - Разходи, направени с необходимата грижа на Застрахования за ограничаване на вредите вследствие застрахователно събитие; - Разходи за отстраняване на развалини и останки.

 Третата обособена позиция е застраховка на машини, съоръжения и оборудване; на задбалансови активи и материали; на стопански инвентар и компютърна техника, собственост на дружеството. Застрахователно покритие: - Пожар, включително последици от гасенe на пожар, удар от мълния, експлозия или имплозия, удар от летателен апарат, части от него или товара му; - Природни бедствия, включително буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, тежест при естествено натрупване на сняг и лед, замръзване, падащи дървета и клони и други външни обекти вследствие буря и градушка; - Земетресение; - Злоумишлени действия на трети лица; - Щети вследствие спукване на водопроводни, канализационни и отоплителни тръби; - Щети и загуби по време на транспорт (отнася се за машини, съоръжения и оборудване, както и за стопански инвентар и компютърна техника); - Удар от превозно средство или животно; - Разходи, направени с необходимата грижа на Застрахования за ограничаване на вредите вследствие застрахователно събитие; - Разходи за отстраняване на развалини и останки. Застрахователно покритие за стопански инвентар и компютърна техника и при: - Кражба чрез взлом; - Кражба, извършена с използване на техническо средство; - Щети, нанесени от извършителите, включително увреждане на прегради, врати и заключващи средства.

Прогнозната стойност на поръчката е 80 000 лв. без ДДС.

Крайният срок за получаване на оферти или заявления за участие е 21 април 2020 г.

 

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив