18 Април 2024, 09:24 Днес (1) | Вчера (11)

В София ще се проведе кръгла маса за новите предизвикателства пред реформата на здравеопазването

24 Февруари 2004 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Форумът е организиран от “The Economist Conferences”

Заместник-министърът на здравеопазването д-р Петко Салчев ще изнесе презентация на тема “Новите предизвикателства пред реформата на здравеопазването в Република България” по време на Петата кръгла маса с членове на Правителството, организирана от “The Economist Conferences”. Тя ще се проведе днес в хотел “Шератон”.
Кръглата маса ще протече под формата на отделни семинари, на които бизнес лидери, главни изпълнителни директори, генерални директори, ръководители на функционални звена, регионални мениджъри за Централна и Източна Европа и за България ще дискутират с представителите на правителството въпроси, свързани с изграждането на по-добра бизнес среда.
Сред основните въпроси, които ще се разискват на форума, са следващите стъпки в политиката на правителството по отношение на реформите за изграждането на по-добра бизнес среда; присъединяването към Европейския съюз и възможностите за по-бърз икономически растеж; създаването на подходящи условия за работа на българския бизнес през следващите две години, възможностите за значително облекчаване на фискалната политика и др.
В рамките на кръглата маса във вторник, от 16.45 часа ще се проведе паралелна сесия по проблемите на здравеопазването, на която заместник-министърът на здравеопазването д-р Петко Салчев ще представи “Новите предизвикателства пред реформата на здравеопазването в Република България”. Ще бъдат разисквани теми, свързани със здравния статус на населението, хода на здравната реформа, промените в болничното финансиране, развитието на фармацевтичния пазар, приоритетите в здравната политика през следващите години с оглед очакваното присъединяване към Европейския съюз и други.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 17 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8387
GBP 2.4796 2.4887 2.2891
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив