14 Октомври 2024, 17:17 Днес (2) | Вчера (0)

ГлоБул стартира нова програма за корпоративни – GloBul business partner

07 Юни 2004 08:37 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Тя предлага 5 различни бизнес пакета

От 19 април тази година ГлоБул стартира нова корпоративна програма GloBul Business Partner.
Тя предлага 5 различни бизнес пакета, които отговарят на различни нива на потребление в минути, достигайки до 500 минути, разговори към всички оператори в страната. Новата програма на ГлоБул предлага възможност за строго индивидуален подход към всяка компания и за намаляване на месечните фирмени разходи за мобилна комуникация на бизнес абонатите до 30%. Клиентите на новата корпоративна програма ще получават и допълнителна отстъпка върху всяка месечна сметка в зависимост от потреблението си. Новата програма предлага допълнителна отстъпка от цените на международните разговори до 2 държави, избрани от компанията.
Част от GloBul Business Partner е и услугата MVPN Мобилен офис. Това е обновена и усъвършенствана форма на услугата “Затворената група абонати”. Новата услуга MVPN Мобилен офис интегрира GSM мрежата на ГлоБул с фиксирани телефонни линии. Услугата позволява да се свържат мобилните и фиксираните телефони на компанията в една мрежа с частен номерационен план. На практика това означава, че всеки служител на фирмата става достъпен както на мобилния, така и на фиксирания си телефон, посредством един единствен кратък номер. MVPN позволява да се намалят разходите, защото комуникацията в частната мрежа се таксува като разговори в затворената група.
За ускоряване и облекчаване на корпоративните комуникации от 19 април GloBul предлага и услугите WAP и Интернет през GPRS. GPRS е технология за високоскоростно предаване на данни. Тя позволява качествен достъп до WAP страници, както и пълен достъп до Интернет услуги. Предимства на услугите WAP и Интернет през GPRS са високата скорост на достъп (25kbit/s) и моменталното първоначално свързване.
Също от 19 април ГлоБул предлага търговски услугите GloBulMMS (GMMS) и MMS албум за всички свои абонати.
Услугата GMMS предоставя възможност за съчетаване на текст, цветни графики, картина и звук в едно единствено мултимедийно съобщение. Съобщението може да съдържа 1 картинка, 1 мелодия и текст с обща големина 80 КВ.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 14 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7881
GBP 2.4796 2.4887 2.3365
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив