14 Май 2024, 01:27 Днес (0) | Вчера (12)

"Дженерали" обяви инициативи в подкрепа на услугите за ранно детско развитие

31 Май 2021 16:45 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 31 май 2021, 16:55
Дженерали

Идеята е част от инициативата The Human Safety Net, в която застрахователят участва от години

"Дженерали Застраховане" АД обяви своето участие в първото глобално предизвикателство за набиране на средства като част от инициативата The Human Safety Net, в която хора подават ръка на хора в нужда. Мисията на застрахователя е да помогне на възможно най-много семейства с малки деца, намиращи се в неравностойно положение. Съвместно с Фондация "За нашите деца" застрахователят създава инициативи на територията на България, с цел събиране на средства, които изцяло дарява по програмата "Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България".
През 2020 г. чрез различни инициативи заедно са подкрепени 902 деца и 1552 родители. Доброволците от Дженерали Застраховане направиха през миналата година комплекса за ранно детско развитие В София по-удобно и по-уютно място за децата. Тази година общите усилия на The Human Safety Net и Фондация "За нашите деца" са пречупени през COVID-19 и са насочени именно към тези общности.
От застрахователя обявиха, че в периода 28.05-13.06.2021 г. в 23 държави, сред които е и България, служители и агенти на Група Дженерали ще се включат в Глобалното предизвикателство на The Human Safety Net 2021 г., като във всяка държава целта е да се помогне на  хората от уязвимите групи чрез набиране на парични средства за тях.  В България са организирани няколко предизвикателства, към които служители и агенти на Дженерали застраховане АД канят всички да се присъединят.

Първото предизвикателство е тенис турнир в София. На 05.06.2021 г. (събота) и 06.06.2021 г. (неделя) от 10:00 ч. до 17:00 ч. ще се проведе благотворителен тенис турнир с любезното съдействие на Тенис клуб "1882", който се намира в гр. София, ж.к. "Студентски град", в двора на Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски". Всеки, който желае, може да се включи в инициативата, като вземе участие в турнира. Таксата за участие е в размер на 40 лв., като сумата ще бъде събрана с благотворителна цел и ще бъде дарена по проекта "Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България". Записванията за участие започват от днес и ще се извършват на място в Тенис клуб "1882". Входът за публиката е свободен, но разбира се, всеки, който би искал да дари средства за инициативата, може да го направи в определените за това кутии, които ще бъдат разположени в тенис клуба. По време на събитието, от 12:00 ч. до 14:00 ч. ще бъдат организирани детски занимания, в които могат да се включат децата на зрители и участници. Тогава те ще могат да се запознаят и с деца от фондацията, които са вдъхновителите за добрите дела. Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/489856729101439?ref=newsfeed

Второто събитие е посещение на забележителност. В периода 28.05-13.06.2021 г. всеки сам, с приятели или със семейството си, може да се включи в това предизвикателство, като посети забележителност в България, а пътуването да посвети за каузата на The Human Safety Net. Всеки, от пътуващите може да дари средства или да потърси финансовата подкрепа на своите близки и познати и така да допринесе за благотворителната кауза в полза на децата и семействата, които нямат паричната възможност да посетят тези забележителности. За да добие по-голяма популярност това предизвикателство, всеки участник може да публикува в своя профил в социалните мрежи снимка/и от посетения/те от него туристически обект(и), като в описанието към тях посочи, че е взел участие в Глобалното предизвикателство на The Human Safety Net за 2021 г. Добре е също да отбележи официалните профили на "Дженерали Застраховане" АД и Фондация "За нашите деца", и/или да отбележи следните хаштагове: #THSNinAction #GlobalChallenge2021

Третото предизвикателство е създаване на лично предизвикателство. Всеки може да създаде свое собствено предизвикателство, чрез което да допринесе за събирането на средства за общата кауза. "Бъдете креативни и разгърнете възможностите си! Можете да го направите индивидуално или в екип – както решите, важна е крайната цел – да популяризирате избраното от вас Предизвикателство сред  своя кръг от познати, които да го "спонсорират", дарявайки средства за инициативата на The Human Safety Net и Фондация "За нашите деца". За да постигнете успех, призовете всички свои близки и познати да ви подкрепят, като създадете публични постове в социалните мрежи с кратко описание на избраното от вас предизвикателство и най-важното – споделете какво ви е вдъхновило да го направите и защо участвате в Глобалното Предизвикателство, призовават от застрахователя. Събраната сума ще бъде дарена по програмата "Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България".

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 13 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8144
GBP 2.4796 2.4887 2.2727
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив