26 Юни 2024, 17:48 Днес (6) | Вчера (5)

Засипаха ни с промоции за ваканциите

15 Юли 2005 10:45 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Компаниите се надцакват с летни застрахователни пакети

За лято 2005 ЗК "Орел" предлага два промоционални пакета - "Асистент фамилия" и "Бизнес асистент". Първият е предназначен за физически лица и включва застраховки на домашно имущество и "Каско" на автомобила. Вторият включва съответно застраховки на фирмено имущество и автомобили и е насочен към фирми. Промоционалните пакети на ЗК "Орел" дават възможност за от 15 до 30% намаление на цената на застраховките в сравнение с основните тарифи, както и разсрочено плащане по договорен гъвкав погасителен план. Освен това клиентите имат право да избират комбинации от застрахователни суми в зависимост от своите изисквания и платежоспособност. При сключване на такъв пакет ЗК "Орел" дава и до 30% отстъпки по други застраховки, сред които "Помощ при пътуване", "Злополука", "Каско" на МПС за чужбина, както и по различни полици, които защитават имуществените и неимуществените интереси на фирмите и техните служители. В случай на застрахователно събитие ЗК "Орел" изпраща експресно и безплатно помощ при ремонт на жилището, авария или злополука при пътуване с автомобила в България и чужбина, както и при остро заболяване зад граница, когато има сключена застраховка "Помощ при пътуване". Компанията има денонощен асистанс център и сключени договори за обслужване с различни сервизи и асистанс компании.
ЗАД "Армеец" също обяви летни промоции. Компанията дава 35% отстъпка при сключване на абонаментна застраховка "Пътуване в чужбина" с осигурен асистанс. Освен това до 1 октомври към всяка сключена "Зелена карта" ЗАД "Армеец" предлага безплатна застраховка "Пътуване в чужбина", като сроковете на двете полици съвпадат. Компанията пусна и продуктите "Гости на хотели" и "Медицинска застраховка за чужденци в България" с 24-часова защита на територията на нашата страна. При необходимост застрахованите могат да се обадят на денонощен безплатен телефон. Обслужването на клиентите става с помощта на италианската "Фило Диретто".
До 1 септември е в сила и промоцията на ЗК "Армеец" по застраховките "Каско". Ако сключи нова полица с премия над 450 лв., застрахованият получава безплатно от "Лукойл" бензин на стойност 30 лева. Освен това при наличие на "Каско" в ЗК "Армеец" компанията дава преференциални условия при автомобилните застраховки за чужбина. В този случай на цената само на "Зелена карта" колата получава и пълно "Каско" за чужбина, валидно за страните от Евросъюза. За останалите държави, членки на споразумението "Зелана карта", ЗК "Армеец" дава безплатно само частично "Каско", което покрива всички рискове, с изключение на кражба на автомобила.
Промоционалният пакет "Ваканция" на ЗК "Лев инс" пък е със срок на покритие 30 дни. Той защитава срещу кражба и грабеж на цяло МПС, пожар, наводнение и кражба на домашно имущество, както и помощ при пътуване с осигурен асистанс на територията на България. Асистанс компания е "Фило Диретто". По тези полици "Лев инс" изплаща обезщетения само за едно застрахователно събитие. Лимитът на отговорност е 10 000 лв. Цената на пакета е 59 лв. При показване на полицата притежателят є получава безплатно гориво на стойност 30 лв. от бензиностанциите на "Петрол". Пакетът "Ваканция" може да бъде купен не само в офисите на ЗК "Лев инс", но и във всички бензиностанции на "Петрол". Промоцията е в сила до края на септември.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 26 Юни 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8254
GBP 2.4796 2.4887 2.3155
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив