18 Май 2024, 12:18 Днес (0) | Вчера (11)

Министерството на транспорта стартира днес нов интернет портал

07 Февруари 2006 16:31 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Основната цел е да се улесни достъпът на потребителите до изчерпателна информация, представена по съвременен начин

Министерството на транспорта стартира днес нов интернет портал – www.mt.government.bg. Основната цел е да се улесни достъпът на потребителите до изчерпателна информация, представена по съвременен начин. Използвана е модерна технология, с която се постига по-голяма функционалност и съдържателност.
Предимствата на новия интернет портал са:
Възможност за регистриране на клиенти до информация с ограничен достъп – персонализация. След регистрация, оторизираният потребител получава права за достъп до определена информация. В момента е изграден персонален достъп за всички медии. През този персонален достъп потребителят ще вижда документа или съобщението, предназначено само за него. Също така, той ще получава документите или съобщенията и по електронна поща. В момента дирекция „Връзки с обществеността” събира данните на всички журналисти, желаещи да имат такъв достъп.
За улеснение на потребителите на основната страница е обособено място на второстепенните разпоредители към МТ, където се публикува актуална информация за дейността им.
Възможност за търсене по ключова дума или фраза, разширено търсене по отделни рубрики и последващо сортиране на резултатите по име и дата.
Възможност за организиране на публична дискусия по документ (тема).
Лесен достъп до архивни материали. Използване на електронен календар.
Възможност за download в PDF, HTML, DOC и други формати, както и възможност за съхранение на съдържанието на всяка страница от портала в PDF формат.
Предоставяне на електронни услуги.
Навигацията на портала позволява във всеки един момент и от всяка страница да се осъществи връзка към началната или към предишната му страница.
Поддържане на информацията в българска и английска езикови версии.
Новият интернет сайт е изграден със съвременни технологии, осигуряващи високо ниво на сигурност и защита на данните при отдалечена и локална експлоатация.
Порталът реализира водене на статистика за посетителите му и водене на детайлна информация по отделните страници (рейтинг).

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 17 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7999
GBP 2.4796 2.4887 2.2781
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив