01 Май 2024, 21:46 Днес (0) | Вчера (13)

Министър Велчев ще разговаря он-лайн на 5 юли

01 Юли 2004 12:11 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Началният час на чата ще бъде уточнен допълнително

На 5 юли ще се проведе поредният месечен online разговор с министър Милен Велчев. В online разговора може да участва всеки Интернет-потребител от страната и чужбина, направил своята регистрация в страницата на министерството на адрес: http://www.minfin.bg/, категория Chat С МИНИСТЪРА. 
Темите за разговора ще се определят изцяло от участниците. Единственото ограничение, ще е свързано с невъзможността да се използва името на министъра и негови производни за псевдоним, както и употребата на нецензурни изрази. Използването на потребителски имена, еднакви или близки с името на министъра ще доведе до отстраняване от участие в чата. По този начин ще улесним посетителите и ще им осигурим нормален и пълноценна среда за разговор.
ТВ-чатът ще се излъчва на живо от студиото на bgweb.tv - Първата българска Интернет телевизия. Отговорите на въпросите ще се излъчват в реално време в образ, звук и текст. При желание регистрираните участници могат предварително да задават въпроси към министъра. Ако на някой от въпросите е необходим тясно експертен отговор, такъв ще бъде предоставен допълнително на страницата на Министерство на финансите в категорията “Chat c министъра – > Отговори на министъра”.
Online разговорът ще се излъчва непрекъснато на запис в продължение на 48 часа след провеждането му.
Техническите изисквания за гледане на ТВ-чата с министър Велчев чрез Интернет телевизията са: компютър с колонки и с Интернет-достъп със скорост на връзката минимум 28,8 Kbit/sek. Необходимо е предварително инсталиране на безплатен софтуер за приемане на телевизионно Интернет-излъчване  Quick Time 6.0 и (или) на Windows Media Player. Препоръчително е връзката да бъде тествана предварително по всяко време преди чата.
Повече технически подробности ще намерите на страницата на Министерство на адрес: http://www.minfin.bg/, в категорията “ЧАТ С МИНИСТЪРА”

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 01 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8248
GBP 2.4796 2.4887 2.2881
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив