28 Март 2024, 13:52 Днес (7) | Вчера (12)

"ОЗК-Застраховане" повишава квалификацията на служителите си

17 Юли 2020 11:33 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 17 юли 2020, 11:40

Компанията вярва в идеята, че работещите се нуждаят от непрекъснато развитие на уменията си

ЗАД "ОЗК - Застраховане" АД започна изпълнението на проект по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г. Продължителността на проекта "Професионализъм чрез обучение в ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД е 18 месеца. Той е насочен към осигуряване на равен достъп до възможностите за учене през целия живот за всички възрастови групи, повишаване на квалификацията на заети и безработни лица, осъвременяване на познанията, уменията и компетенциите на работната ръка.
Основните дейности, които ще се реализират в рамките на проекта, са за подобряване информираността на служителите относно пазарната позиция на компанията на отделните сегменти на застрахователния пазар в България, както и конкурентните предимства на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД; формиране на конкретни специфични знания, умения и компетенции за изпълнение на служебните им задължения според високите стандарти в застрахователния сектор. Ще бъдат усвоени конкретни знания, умения и компетентности  за придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия "Финансист", специалност "Застрахователно и осигурително дело". 205 заети лица от Компанията ще преминат и през обучение по английски език с цел повишаване производителността на труда, създаване на устойчива заетост и подобряване качеството на предлаганите застрахователни услуги.
Чрез реализирането на проекта се повишат уменията на целевата група, придобиване на необходимата квалификация, увеличаване продължителността на заетост и предоставянето на иновативни специфични обучения, които ще осигурят връзката между изискванията на пазара на труда и необходимите умения, с цел постигане на конкурентна и развиваща се икономика, основаваща се на знанието.
23 години ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД влага усилия в развитието на потенциала на целия екип, за да бъдат те конкурентоспособни за нуждите на пазара на труда. Компанията вярва, че поради постоянното увеличение в продължителност на работния живот, по-голямата мобилност между различните форми и сектори на заетост, заетите се нуждаят от непрекъснато развитие на уменията си.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 27 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8017
GBP 2.4796 2.4887 2.2783
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив