19 Април 2024, 22:53 Днес (10) | Вчера (11)

“Общинска банка” АД предлага рентен срочен влог

11 Юли 2003 в-к "Дневник" по статията работи:
A+ A-

"Общинска банка" АД започва предлагането на нов продукт рентен срочен влог, съобщиха от финансовата институция.

"Общинска банка" АД започва предлагането на нов продукт рентен срочен влог, съобщиха от финансовата институция. При откриването на влога клиентът се договаря с банката да получава дължимата за срока на влога лихва преди датата на падежа периодично, на равни месечни или тримесечни части. Продуктът осигурява редовни доходи от лихви под формата на рента в продължение на избран от вложителя срок 12, 18, 24, 30 или 36 месеца, като по време на срока на влога договорените лихвени проценти не се променят. Начислената лихва не се капитализира и се изплаща в брой на вложителя или се превежда служебно по посочена в договора сметка. Минималната сума за откриване на рентен срочен влог е 5 000 валутни единици - левове, щатски долари или евро, като довнасяне на суми се извършва само на датата на падежа.

При откриване на един или повече рентни срочни влогове клиентът получава допълнително правото да ползва - при лихва по-ниска от 1% месечно, потребителски кредит в левове в размер до 10 000 лв. и срок на издължаване до 5 години и/или кредит-овърдрафт в размер до 95% от сумата или левовата й равностойност по влоговете. При предоставяне на кредит за текущо потребление или овърдрафт, обезпечен със залог върху вземане по рентен срочен влог/влогове, банката не събира такси за предоставени типови документи, за проучване, анализ и изготвяне на становище по искането за кредит, както и комисиони за ангажимент и управление на кредит-овърдрафт.

При желание вложителят получава безплатна дебитна карта по открита от него в банката картова сметка, както и безплатни допълнителни дебитни карти по същата сметка за определени от него лица.

Продуктът се предлага във всички клонове и офиси на Общинска банка АД в страната.

За откриване на рентен срочен влог са необходими документ за самоличност, попълнено искане за откриване на банкова сметка и вносна бележка за внесените парични средства на каса или платежно нареждане за преведените парични средства от сметка, открита в същия клон на банката.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 19 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8314
GBP 2.4796 2.4887 2.2841
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив