26 Май 2024, 14:12 Днес (0) | Вчера (0)

Христо Григоров ще съди за 1 лев шефа на НСБОП

23 Февруари 2006 14:05 INSMARKET по статията работи: 3
A+ A-

Според Григоров има заговор за отстраняването му от ръководното място в БЧК

Председателят на БЧК Христо Григоров заяви, че ще съди за 1 лев директора на НСБОП ген. Ваньо Танов заради твърденията, че е подправял документи. Григоров каза още, че срещу него има заговор за отстраняването му от поста шеф на БЧК, съобщава Дарик радио. Той обаче отказа да посочи конкретен източник на заговора срещу него, но е убеден, че целта е да бъде дискредитиран преди отчетното събрание на БЧК.
В отговор на изявлението на ген. Танев за злоупотреби в БЧК, Григоров съобщи за договор между министерството на здравеопазването и фармацевтичната компания Бристол Майер, по силата на който се внасят у нас лекарства за лечение на онкоболни. Пратката е оформена като дарение и е освободена от представители на БЧК по утвърдения ред.
Даренията са представени на здравното министерство и са разпределени в 5 онкологични центъра в страната.
Григоров представи на медиите и документи за всичко това. Документите обаче не са представени в НСБОП, защото не са поискани.
Твърденията на ген. Танов не са оформени в следствено дело, не е сезирана и прокуратурата, което е редно да стане, каза неговият адвокат.
Самият председател на БЧК каза, че не е далеч от мисълта да се оттегли временно, докато трае скандала.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Наглостта на този кожодер Григоров е безконечна.Трябва да бъде низвергнат в обществото, дори и клошарите да не го приемат ...Мръсен тип!
#0 | от Квартална общественост | преди
Христо Григоров е аморален тип и нагъл крадец!! Затова, че опетни името на БЧК и посегна безскруполно на авторитета на тази благотворителна организация, мястото му е в затвора! Защо не се разследва и фирмата на съпругата му, която също като него е нагла и крадлива!! Браво на НСБОП, така трябва да се действа срещу бандитите-новобогаташи, които с наглостта си обезверяват народа!!!
#-1 | от анонимен | преди
Ах как лъже нагло Григоров, пък и му личи, егати медийните съветници има този...
Тук си е ачик ачик преплитане на интереси.
Шефа на БЧК си сключва договор със собствената си фирма за съхраняване на лекарства в собствения си склад.
Не било незаконно, а морално ли е?
Или морал за Григоров като дума не съществува в речника.
Шефа на БЧК ходи по болниците, вади визитка от БЧК и ви казва че имате изключителния шанс да получите дарение от лекарства и апаратура от БЧК !!!
И докъто съм тук , вадейки визитка на фирма Григоров... и син, ви предоставя изключителната възможност да закупите лекарствата за които той е ексклузивен представител!!
И ми е интересно, как един производител на лекарства ще предаде лекарства за стотици хиляди лева и ще чака 2 г друга фирма да спечели конкурса от държавата.
А сега , де!
Ами ако конкурса не беше спечепен от точно тази фирма?
Ами ако здравното мнистерство решеше да купва дрго лекарство?
А там в мЗ пък дали няма един добър чичко с очилца, който подава на григоров и поема от него, а...?
#-2 | от Стамова | преди
Валидни за 16:10 24 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8019
GBP 2.4796 2.4887 2.2962
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив