25 Април 2024, 10:34 Днес (2) | Вчера (12)

9 български компании атакуват световния пазар

31 Октомври 2016 17:35 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 31 октомври 2016, 17:10

Организират състезание за иновативен млад бизнес

Тази година конференцията Нови Бизнес Идеи, която се провежда съвместно с изложението Franchising Expo добави към двудневната си програма Startup Competition. Състезанието ще бъде трамплин за иновативни млади бизнеси. По регламент, трите проекта, събрали най-много гласове ще получат специална подкрепа. Гласуването се прави онлайн на www.businessideas.bg. Победителите ще получат възможност да представят идеите си пред едни от най-успелите и предприемчиви българи. Конференцията ще се проведе на 4-ти и 5 ноември в София.

До 3 ноември всеки може да подкрепи своя фаворит сред участващите компании. Както личи от сайтовете им, те вече усилено търсят реализация извън пределите на България.

Представяме ги по азбучен ред:
Addly e иновативна онлайн платформа, която свързва рекламодатели и собственици на физически обекти (магазини, заведения, публични обекти и други) в мрежа за директна търговия на реклама.

CloudShop е Fulfilment PaaS (Professional and ancillary Services)е свързваща онлайн магазини, складове, куриери и платежни системи. По този начин, всеки склад може да сподели неизползвана площ, а всеки онлайн търговец може да стъпи на нов пазар или да продава през нов канал.

DRONAMICS разработва карго самолет от ново поколение - малък, безпилотен и изключително ефикасен - "Черният лебед” може да носи товар от 350 кг на над 2 500 км.

Elvis.bg e SaaS, IoT облачно базирана крос-платформена услуга, която организира основни процеси в малките и средни предприятия. С достъп от мобилно устройство, elvis.bg управлява парични потоци, връзки с клиенти, издава документи и ги разпечатва на собствения си мобилен принтер.

Lucid е мобилно приложение, което дава възможност да се трансформират снимки в картини. Чрез симулиране на начина, по който работи мозъкът на един художник, Lucid може да нарисува всичко, което виждате и заснемете.

Metrilo е маркетинг софтуер за онлайн магазини, който им помага да използват бизнес данните си чрез функции като CRM, Бизнес Анализ и E-mail Маркетинг.

Mishmash I/0 е иновативна база данни за web, която съхранява Big Data и позволява да се развиват бързо приложения, които работят с данните в реално време и правят анализ върху тях.

VashMaistor.bg e първият по рода си дигитален каталог за доставчици на автоуслуги в България. Целта на уебсайта е да улесни до максимална степен шофьорите като с няколко клика им покаже например най-близкия до тях сервиз, който обслужва техния автомобил.

Viarity е компания, която предлага иновативни приложения в сферата на виртуалната и добавената реалност (Virtual и Augmented Reality).

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 24 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8323
GBP 2.4796 2.4887 2.2729
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив