07 Август 2024, 01:16 Днес (0) | Вчера (2)

Acrisure Re си партнира със специализирани презастрахователни брокери

12 Юли 2024 17:05 ИНСМАРКЕТ по статията работи: kalin
A+ A-
Последна редакция: 12 юли 2024, 17:28

Acrisure Re, (пре)застрахователното подразделение на глобалния финтех лидер Acrisure, днес обявява, че факултативното му подразделение е подписало споразумение за предпочитан партньорски посредник със Specialty Reinsurance Brokers (Specialty Re), за факултативна производителност на акции и бизнес с имоти, което влиза в сила незабавно.

Партньорството подчертава по-нататъшните амбиции на глобалното факултативно предлагане на Acrisure Re, водено от Ghassan Mansour, като същевременно дава на Specialty Re достъп до глобалните презастрахователни пазари, значителни брокерски възможности, обхващащи морски и неморски линии и достъп до пълния набор от аналитични инструменти и решения на Acrisure Re .

Гасан Мансур, ръководител на факултативното презастраховане в Acrisure Re, каза: "Латинска Америка остава привлекателен и непрекъснато разрастващ се пазар със значително търсене на факултативни решения. Това партньорство със Specialty Re, ръководено от колегата ми Jen D'Arcy (EVP Marine Fac), подчертава нашата отдаденост към разширяване на нашето присъствие и компетенции чрез обединяване с високо реномиран и виден брокер. Щастливи сме да работим с Луис и неговия екип и сме развълнувани да видим как партньорството ни расте."

Луис Медина, главен изпълнителен директор на Specialty Re, добави: "Ние високо ценим набора от таланти и експертния опит на факултативния екип на Acrisure Re, техните възможности за работа със сложни структурирани факултативни назначавания и достъпа им до глобалните пазари, всички от които несъмнено ще ни бъдат от полза. Това е източник на голямо вълнение да си сътрудничим с презастрахователния отдел на най-бързо развиващия се независим брокер в света. Радваме се да официализираме нашите ползотворни работни отношения."

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 06 Август 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.7835
GBP 2.4796 2.4887 2.2774
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив