24 Октомври 2024, 15:12 Днес (1) | Вчера (5)

Aon придобива водеща ирландска консултантска фирма за финансови, обезщетения и застраховане

10:24 ИНСМАРКЕТ по статията работи: kalin
A+ A-
Последна редакция: 24 октомври 2024, 12:45
aon.com

NFP, компания на Aon и водеща международна застрахователна брокерска и консултантска компания, обяви придобиването си на IHI Group, базирана в Дъблин консултантска фирма, специализирана във финансовото планиране, здравеопазването и общите застрахователни нужди, каза Aon в прессъобщението си.

"Докато засилваме присъствието си в Ирландия, намираме за изключително важно да продължим да развиваме нашия опит и способности в областта на ползите за здравето и уелнеса", каза Пауър. "IHI Group е лидер в брокерската индустрия за здравни застраховки в Ирландия и добавянето на техния екип ще ни позволи да предоставяме най-добрите в класа си консултации, съвети и решения на нашите клиенти."

Основана през 1969 г. като PM Brennan Ltd., IHI Group затвърди позицията си на една от водещите консултантски фирми в Ирландия за нуждите на служителите, финансовото планиране, здравното и общото осигуряване. Бизнесът остава в семейството на Бренан, като братята Филип и Патрик служат в борда на директорите.

"Радваме се да се присъединим към NFP и очакваме с нетърпение предимствата, които това ще донесе на нашите клиенти", каза Филип Бренан. "През годините разширихме бизнеса си и изградихме взаимоотношения с клиенти, предлагайки изключително ниво на обслужване и опит. Ставането част от NFP е страхотна следваща стъпка за компанията на нашето семейство."

Относно NFP

NFP, компания на Aon, е организация от консултанти и специалисти по решаване на проблеми, които помагат на компаниите и хората да се справят с най-значимите предизвикателства, свързани с риска, работната сила, управлението на богатството и пенсионирането. Имаме повече от 7700 колеги в Обединеното кралство, Ирландия, САЩ, Пуерто Рико и Канада, обслужващи разнообразие от клиенти, индустрии и общности. Нашите глобални възможности, специализирана експертиза и персонализирани решения обхващат търговско бизнес застраховане, доходи на служителите, консултации за хора, здраве и безопасност и индивидуално финансово планиране. Заедно поставяме хората на първо място, даваме приоритет на партньорствата и непрекъснато развиваме култура, с която се гордеем.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 23 Октомври 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8074
GBP 2.4796 2.4887 2.3468
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив