02 Май 2024, 09:30 Днес (1) | Вчера (0)

EuroLine и Пощенска банка въвеждат услуга за автоматично погасяване на дължими суми

30 Ноември 2004 10:47 INSMARKET по статията работи:
A+ A-

Притежателите на EuroLine, подали заявление за активиране на новата услуга до края на 2004 г. ще ползват преференциални лихвени условия по кредитната си карта

От началото на месец ноември издателят на кредитна карта EuroLine BRS (Bulgarian Retail Services) въвежда нова услуга за погасяване на дължими суми към EuroLine от сметки в Пощенска банка. С новата услуга всеки притежател на EuroLine, който има открита разплащателна или спестовна сметка (с или без дебитна карта) в Пощенска банка, може да нареди автоматично погасяване на задълженията си към EuroLine. По този начин клиентите пестят време и усилия и не е необходимо да извършват допълнителни банкови преводи, да следят сроковете за погасяване или да изплащат суми в брой. Притежателите на EuroLine, подали заявление за активиране на новата услуга до края на 2004 г. ще ползват преференциални лихвени условия по кредитната си карта.
Картодържателите, които искат да се възползват от автоматичното погасяване на задължения от сметки в Пощенска банка сами определят месечния размер на сумата, която ще се приспада от банковата им сметка. Те могат да избират между минимално месечно плащане (5% от дължимата сума, но не по-малко от 20 лв.), плащане на цялата дължима сума или избрана от тях месечна вноска. Плащането се осъществява на датата на падежа, определена в месечното извлечение. В следващото извлечение клиентът получава информация за датата и сумата на извършеното автоматично плащане. Услугата е достъпна за картодържатели, които имат разплащателна сметка с дебитна карта, разплащателна сметка без дебитна карта или спестовна сметка в Пощенска банка. Активирането на услугата се извършва в рамките на 2-4 дни след подаване на молба в офиса на BRS, в офисите за обслужване на клиенти EuroLine Open 24 в София или в клоновете на Пощенска банка.
От м. октомври BRS започна автоматично да повишава кредитния лимит на лоялните си клиенти. Притежателите на EuroLine, които редовно са плащали задълженията си и често са ползвали кредитната си карта, получават увеличение на кредитния лимит. Досега BRS автоматично е увеличил кредитния лимит на 30 000 лоялни клиента. Увеличение на кредитния лимит може да се получи и по желание на картодържателя, чрез подаване на молба в офиса на BRS, клиентските офиси EuroLine Open 24 в София и клоновете на Пощенска банка. Веднъж доказали своята надеждност, клиентите на EuroLine ще разполагат с по-големи суми, както за нормални покупки (когато се плаща цялата стойност на стоката или услугата), така и за покупки на вноски или за теглене на пари в брой до пълния размер на кредитния лимит. Повече информация за механизма за повишаване на кредитния лимит може да се получи на телефон 92 36 111.
EuroLine е револвираща кредитна карта с лимит от 500 до 10 000 лв. Картата е лидер на пазара на кредитни карти в България като до момента у нас има издадени над 130 000 карти. Картата се приема в над 3000 търговски обекта в цялата страна. Месечното олихвяване за теглене на пари в брой и за нормални покупки е 1,54% на месец. При нормална покупка клиентите получават гратисен период до 50 дни, през който не се начислява лихва върху усвоената сума.
Заявления за издаване на картата се подават в офисите на BRS, офисите EuroLine Open 24, в търговските обекти, партньори на BRS, както и във всеки клон на Пощенска банка в страната.
BRS (Бългериън Ритейл Сървисиз) е собственост на водещата банка в Гърция EFG Eurobank Ergasias. Eurobank е лидер на пазара на кредитни карти в Гърция с над 1,7 млн издадени карти. EuroLine получи наградата “Най-добър картов продукт за 2003 г.” на международното финансово изложение “Банки, инвестиции, пари” през февруари 2004 г.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 01 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8248
GBP 2.4796 2.4887 2.2881
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив