29 Март 2024, 10:13 Днес (2) | Вчера (11)

Алианц Банк и Mastercard сключиха стратегическо партньорство

29 Юни 2020 12:51 ИНСМАРКЕТ по статията работи: Insmarket
A+ A-
Последна редакция: 29 юни 2020, 12:53

Картовото портфолио на банката ще бъде съставено изцяло от иновативните продукти на Mastercard

Алианц Банк България подписа договор за стратегическо сътрудничество с Mastercard, благодарение на който банката ще оптимизира продуктовото си портфолио и ще се фокусира върху развитието на новите технологии и решения за картови разплащания с помощта на един основен партньор. 
Благодарение на партньорството само с един картов бранд, клиентите на Алианц Банк ще могат да се възползват от атрактивни условия и висока сигурност на плащанията си. Картите Mastercard ще дават достъп и до редица допълнителни предимства и привилегии за картодържателите при резервации, пътувания и онлайн покупки.
"За нас като банка е важно да бъдем близо до нашите клиенти и да отговорим на променящите се нужди и очаквания, да им гарантираме още повече удобство и сигурност в ежедневието, когато плащат сметките си, пазаруват или планират почивките си. Със стратегически партньор като Mastercard съм уверен, че предприемаме сериозна крачка към повишаване качеството и разнообразието на услугите, които предоставяме. Една от следващите ни стъпки е разработването на нови и атрактивни продукти, в допълнение към тези които предлагаме, които ще бъдат предназначени както за клиентите физически лица, така и за бизнес клиентите на банката", коментира Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.
"Радваме се, че сме първият избор на динамично развиваща се  банка като Aлианц и гледаме напред към възможността заедно да даваме повече на клиентите на банката. През последните години Mastercard постигна безпрецедентен ръст и лидерство в безконтактните плащания и новите технологии като цяло в региона на Европа и още повече в страните от Централна и Източна Европа, в т.ч. България. Ние сме единствената мулти инфраструктурна технологична компания в Европа и предлагаме уникални с удобството и сигурността си решения, които се базират и на дългосрочната ни визия да се развиваме като преди всичко служим на хората – хората са в центъра и началото на всичко, което правим.” коментира Ваня Манова, регионален мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 28 Март 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8082
GBP 2.4796 2.4887 2.2803
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив